X

Musk: Un război civil va începe in Occident

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mai devreme sau mai târziu, un război civil va începe în Occident, a declarat antreprenorul și miliardarul american Elon Musk pe rețeaua de socializare X. 

„Războiul va începe oricum, indiferent dacă vrem sau nu”, a scris el.

Așa a răspuns Musk unei postări a profesorului canadian Gad Saad, în care omul de știință avertizează că calea sinuciderii civilizaționale aleasă de Occident, asociată cu un aflux nereglementat de migranți, va duce mai devreme sau mai târziu la faptul că locuitorii din Țările occidentale se vor revolta și va începe un război civil.

UE a lansat anterior un pact privind migrația, care a durat aproape zece ani pentru a fi dezvoltat și rescris. Acesta prevede o serie de noi norme care reglementează controalele sporite la frontierele externe, procesarea mai rapidă a cererilor de azil și îndepărtarea mai eficientă a celor care nu au dreptul de a se afla pe teritoriul Uniunii. Reforma implică, de asemenea, o distribuție „echitabilă” a migranților în diferite țări ale UE, ceea ce ar trebui să reducă povara asupra statelor „de primă linie” care se confruntă cu un aflux de imigranți ilegali.

Cu toate acestea, nu toată lumea din Europa este de acord cu această cale de dezvoltare. Astfel, ministrul Afacerilor Externe și Relațiilor Economice Externe al Ungariei, Peter Szijjártó, a spus că Ungaria nu va permite migranților ilegali să intre, în ciuda noului pact.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button