X

Există o criză uriaşă a refugiaţilor, multe naţiuni europene se luptă cu imigranţii ilegali, iar steagul jihadului este fluturat în capitalele din Europa de Vest

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Curajul este o condiţie prealabilă pentru victorie; Viktor Orbán este un lider foarte curajos, care îşi apără cu mândrie ţara şi îi protejează pe maghiari împotriva imigraţiei ilegale, iar această politică este foarte necesară, a declarat Geert Wilders, preşedintele Partidului Popular pentru Libertate şi Democraţie din Olanda, la conferinţa CPAC Hungary, vineri, la Budapesta.

Geert Wilders a amintit că în noiembrie trecut, Partidului Popular pentru Libertate şi Democraţie din Olanda a dublat numărul parlamentarilor săi şi a devenit cel mai mare partid din ţară. Cheia succesului partidului său este că a avut curajul să spună nu politicii de deschidere a graniţelor şi la mişcarea woke, a spus preşedintele de partid.

Politicianul olandez a adăugat că atunci când conservatorii vor spune stop „nebuniei” migraţiei ilegale, cetăţenii decenţi se vor alătura, pentru că îşi doresc un viitor sigur pentru copiii lor.

Potrivit acestuia, ameninţarea externă are un caracter demografic. Populaţia Africii va fi de patru ori mai mare până la sfârşitul secolului, iar o treime dintre oamenii de acolo se pregătesc să plece în Europa, a avertizat Wilders. Imigranţii ilegali nu aduc nimic bun societăţii, ci reprezintă doar o povară asupra statelor dezvoltate, a adăugat acesta.

Există o criză uriaşă a refugiaţilor, multe naţiuni europene se luptă cu imigranţii ilegali, iar steagul jihadului este fluturat în capitalele din Europa de Vest; 67% din populaţia arabă a considerat că atacul terorist împotriva Israelului a fost legitim, a spus preşedintele de partid.

Geert Wilders a relatat, de asemenea, că în 2004, după ce „a îndrăznit să critice” islamul, a fost trecut pe lista neagră a fanaticilor islamişti, punându-se un preţ pe capul său. Însă acest lucru nu l-a descurajat, „libertatea noastră de exprimare este sfântă şi nu vom face niciodată compromisuri cu privire la adevăr”, a mai menţionat Wilders.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE