X

Macron le-a promis aliaților că în cazul unui atac rusesc asupra armatei franceze în Ucraina nu va apela la NATO sau Statele Unite

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele francez Emmanuel Macron le-a spus aliaților săi că, în cazul unui atac rusesc asupra armatei franceze în Ucraina, nu va apela la NATO sau Statele Unite, transmite The Wall Street Journal. 

Potrivit WSJ, Macron a susținut apeluri telefonice confidențiale în februarie cu președintele american Joe Biden și cancelarul german Olaf Scholz pentru a pune bazele summitului de la Paris, care spera că va schimba strategia Occidentului în conflictul din Ucraina.

În urma summitului, președintele francez nu a exclus  trimiterea de trupe în Ucraina în viitor. El a spus mai târziu că Parisul „nu va prelua niciodată”.

O serie de țări NATO, inclusiv Statele Unite și Polonia, precum și conducerea alianței, au declarat că nu intenționează să-și trimită trupele în Ucraina.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Boschetaruleee, nu-ți ajunge ca ți-ai injectat poporul ? Acum îl faci și ținta unui atac nuclear ?? Cred ca Ludovic al XVI-lea se întoarce în mormânt !!! Sângele lui a căzut peste poporul regicid!!

  2. Bulanul asta e nebun de legat…baga Franța în gura Ursului! Poate ca franceze erau coastele din gura Ursului descris în Revelație….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button