X

Polonia anunță că poate găzdui arme nucleare pe teritoriul său

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele polonez a declarat luni că țara sa este „pregătită” să găzduiască arme nucleare pe teritoriul său în cazul în care NATO decide să-și întărească flancul estic, în fața desfășurării de către Rusia a unor noi arme în Kaliningrad și Belarus, țări vecine, transmite agenția AFP. 

„Dacă aliații noștri decid să desfășoare arme nucleare în cadrul partajării nucleare pe teritoriul nostru pentru a consolida securitatea flancului estic al NATO, suntem pregătiți să facem acest lucru”, a declarat Andrzej Duda pentru cotidianul popular Fakt. Președintele a explicat că este vorba despre „un subiect de discuții între polonezi și americani de ceva timp”.

„Am vorbit deja despre acest subiect de mai multe ori. Trebuie să recunosc că, atunci când am fost întrebat despre acest lucru, am declarat că suntem pregătiți. Rusia militarizează din ce în ce mai mult districtul Königsberg. Recent, și-a mutat armele nucleare în Belarus”, a mai spus el.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Acest individ ne arată cât de disfuncțional este acest sistem, cât de democratic este un sistem în care un singur individ poate lua o asemenea decizie crucială pentru securitatea, viața și existența unei națiuni. Practic un întreg popor este lăsat la mâna unor asemenea indivizi și nu are nici un mijloc politic, social sau de alta natură de a se apara. Deci această asa zisa democrație este un sistem politic prin care puterea este luată din mana poporului, iar acesta este guvernat prin forță prin aceste așa zise instituții și autorități democratice, iar poporul nu are mci un mecanism pentru a le controla, pentru a se apara, pentru a le desființa, dacă acestea ii încalcă drepturile și interesele, in afară de nenorocitul ala de vot, care tot timpul este fraudat, pentru că mecanismul de votare nu poate fi controlat de popor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button