X

Legii vaccinării obligatorii cerută de PSD. Ciolacu îl bagă la înaintare pe deputatul Patriciu Achimaş Cadariu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Deputatul PSD de Cluj, Patriciu Achimaș Cadariu, solicită parlamentarilor să voteze proiectul de lege privind vaccinarea populației, anunță NapocaNews. 

„Sunt un susținător al acestei legi privind vaccinarea dar, atâta vreme cât nu găsesc o masă critică, acțiunea unui singur om nu poate să producă schimbarea. Am avut această problemă ca ministru al Sănătății, am regăsit-o an de an la fiecare schimbare de ministru, deci e o chestiune care trenează de zeci de ani și nu pare să existe o voință politică care să producă schimbarea”, a explicat Patriciu Achimaș Cadariu.

Acesta susține că Legea vaccinării este necesară în contextul evoluției epidemiei de rujeolă.

Deputatul Achimaș-Cadariu spune că „cei care se opun vaccinării sunt victime ale acțiunilor de manipulare de pe rețelele sociale și le-a cerut deputaților să nu sacrifice sănătatea copiilor pentru câteva voturi pierdute”.

„Să nu facem jocul antivacciniștilor, oricare ar fi ei, din interior sau din exterior, ei atentează efectiv la sănătatea poporului român. Se pot lua niște măsuri, se pot face și impune reguli. Bătălia este între partide mainstream și noi creații aberante din genunea rețelelor sociale”, a încheiat deputatul Patriciu Achimaș-Cadariu.

Legea vaccinării votată de Senat în 2017 prevede că imunizarea devine obligatorie pentru copii, în caz de epidemie, conform calendarului național de vaccinare. Proiectul se află în Camera Deputaților, for decizional, notează sursa citată.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Ba potoliți-va cu legea morții, ca nu va mai scapa din mâinile noastre nici NATO, nici baba Ursula. nici Bruxelu’, nici Davosul, nici Bilderbergul, nici Lucifer cu toți măscăricii planetari !!!!

  2. Uau! E clar ca Dumnezeu le-a luat definitiv mintile acestor bestii si satane autohtone! Sunt milioane de romani injectati sau nu cu serurile Covid, care au inteles cat de mortale sunt aceste doze si care vor pune mana pe arme ca ei si familiile lor sa nu fie capsate! Daca tinem cont si de situatia financiar-economica si sociala exploziva din Romania, avem furtuna perfecta pt declansarea Revolutiei! Ca tacamul sa fie complet, bestiile dambovitene mai trebuie sa legalizeze si casatoriile homosexuale la pachet cu adoptiile de copii de catre poponari!

  3. Se vede clar ca aceasta insistență e un plan al satanei de a slăbi spiritual lumea, in special copiii, prin vaccinuri dezvoltate pe baza de celule de copii avortați ( de ex. vaccinul Priorix, MMR-Vaxpro sau cele anti covrig). Sfinții părinți spun ca doar pocăința și sfânta împărtășanie îi pot salva de lucrarea diavolească pe cei ce au primit astfel de vaccinuri spurcate.

  4. Vaxxxinurile cu elemente de nanotehnologie în ele și cu mARN au un singur scop: să rupă legătura omului cu Dumnezeu Tatăl, cu Dumnezeu Fiul și cu Sfântul Duh și să-l pună pe om sub controlul deplin al diavolului. După ce vom deveni antene umblătoare nu vom putea nici măcar să ne rugăm pentru că mașinăriile cu tehnologie 5G ne vor controla voința și gândirea total. Bătălia care se dă este pentru sufletele noastre.

  5. Doamne, te rugam sa salvezi Romania din mainile tradatorilir vanduti, nu-i lasa sa-si bata joc de copiii nostri, pierde-i Doamne, ca niciun urmas de-al lor sa nu mai fie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button