X

O lume în derivă! Autoritățile sanitare din Marea Britanie susțin că „laptele” bărbaților trans este la fel de bun ca cel matern, pentru hrănirea bebelușilor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Autoritățile sanitare din Marea Britanie susțin că „lichidul de alăptare” produs de bărbații trans după ce urmează anumite tratamente hormonale este comparabil cu laptele femeilor, atunci când vine vorba despre alimentația bebelușului. 

O organizație care aparține asigurărilor medicale NHS din Marea Britanie susține că laptele matern produs de „femeile” trans ( bărbați care se identifica drept femei- n.red)  este la fel de bun pentru bebeluși ca și cel produs de o mamă care a născut, anunță publicația The Telegraph.

Universitatea din Sussex Hospitals NHS Trust (USHT), a spus că laptele produs de bărbații biologici după ce au luat o combinație de medicamente este „comparabil cu cel produs după nașterea unui copil”.

Trustul spitalului, care administrează Royal Sussex County Hospital, Worthing Hospital și Royal Alexandra Children’s Hospital, printre altele, a fost și primul din Marea Britanie care a folosit termenul „hrănire la piept” în locul alăptării, deoarece este considerat de unii ca fiind mai incluziv.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. In ziua de azi, oamenii care se opun Sistemului satanist sunt bagati la Spitale de nebuni, in camasa de fortza, in timp ce astfel de dementi ca cei descrisi in articol, sunt lasati liberi!

    1. Va veni vremea ca oamenii să înnebunească și când vor vedea pe cineva că nu înnebunește se vor scula asupra lui, zicându-i că el este nebun, pentru că nu este asemenea lor. (Avva Antonie cel Mare – Patericul, Antonie, 27)

      Aceasta-i boala timpului, nebunii îi conduc pe cei orbi. (Shakespeare, Regele Lear)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button