X

Bolnavii sexuali profită de senilul Biden, care proclamă Ziua vizibilității persoanelor transgender, duminică, 31 martie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Administrația Joe Biden a transmis o proclamație pentru Ziua vizibilității persoanelor transgender, stabilită pentru duminică, 31 martie.

Într-o proclamație transmisă încă de vineri, președintele Joe Biden subliniază că este mândru că administrația pe care o conduce a susținut încă de la început drepturile persoanelor transgender.

Totodată, în proclamație se menționează că administrația Biden luptă împotriva hărțuirii copiilor transgender.

Nu în ultimul rând, proclamația face un apel către toți americanii să susțină comunitatea persoanelor transgender.

Proclamația anunță că Ziua vizibilității persoanelor transgender este duminică, 31 martie, când catolicii sărbătoresc Paștile.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button