X

La presiunea republicanilor, SUA interzic afișarea steagurilor LGBT în ambasade

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Casa Albă a SUA a fost de acord să interzică afișarea steagurilor LGBT în ambasade. O astfel de cedare a fost obținută de către președintele majoritatâții republicane, Mike Johnson, pentru a încheia un acord privind adoptarea unui proiect de lege de buget, transmite Bloomberg.

Prin urmare, va fi interzisă afișarea oricărui steag, altul decât steagul aprobat al SUA. Drapelul sau steagurile lui Donald Trump cu sloganul „Make America Great Again”. Cu toate acestea, utilizarea personală a drapelului LGBT de către angajații ambasadei rămâne permisă.

În februarie 2021, Joe Biden, a ordonat ca steagul minorităților sexuale să fie amplasat pe toate ambasadele SUA din lume. Prima țară în care s-a arborat steagul LGBT pe ambasada Americii a fost Israelul deoarece în orașul Tel Aviv există cea mai mare concentrare din lume a comunității LGBT. Dar s-a arborat și la Moscova, ba chiar la Vatican.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button