X

Cazul Epstein și depravarea elitelor: Prințul Andrew, Bill Clinton & Stephen Hawking se află pe lista infamiei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

de Mihail Neamțu, preluare mihailneamtu. eu

N-am înțeles niciodată de ce cazurile grave de corupție care implică politicienii occidentali trec pe la noi complet neobservate.

De câteva zile, America e zguduită de noile revelații privind cercul infam al miliardarul Jeffrey Epstein, mort în închisoare după ce a fost acuzat de constrângere, viol, trafic de carne vie și folosirea serviciilor sexuale ale unor fete cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani.

Dosarul de pedofilie îl atinge direct pe Bill Clinton, politicianul care, după afacerea Monica Lewinsky, a continuat să folosească avionul Lolita Express pentru a face zeci vizite pe insula privată a lui Epstein (uneori incognito, alteori însoțit de garda de protecție asigurată oricărui fost Președinte de Serviciile Secrete).

Aflăm acum faptul că fizicianul Stephen Hawking participa și el la orgii și că prințul Andrew, duce de York, n-a fost deloc străin de vampirismul sexual al unei elite bolnave.

Oriunde și oricând, exploatarea copiilor este impardonabilă. M-aș bucura ca odiosul conclav al perverșilor să fie expus de procurori și condamnat de judecători.

Pentru cazurile de pedofilie, pedepsele din Codul Penal ar trebui înăsprite și la noi. Batjocorirea celor inocenți și fără apărare este urâciune în fața lui Dumnezeu.

Cunoscătorii vieții politice occidentale n-au uitat scandalul de la Westminster, Londra, de la începutul anilor 1980. Parlamentarul Geoffrey Dickens a întocmit atunci un dosar despre rețeaua de pedofili cățărați la vârful puterii și al cercurilor diplomatice din Marea Britanie. Pedofili declarați am avut și-n Parlamentul European: porcul de profesie Daniel Cohn-Bendit.

Semnul decadenței oricărei societăți este toleranța arătată pentru păcatele împotriva firii. Gândiți-vă la cultura incestului din palatul lui Caligula. Victimele acestui scelerat? Surorile Agrippina, Drusilla și Livilla.

N-a fost singurul împărat care a transformat Roma într-un bordel puturos. Depravarea nu i-a ocolit nici pe Nero, Commodus, Heliogabalus sau chiar Hadrian (care și-a zeificat iubitul).

Ce prevestește abisul căderilor morale comise de conducători? Prăbușirea întregului eșafodaj politic și economic al unei foste civilizații creștine.

https://mihailneamtu.eu/bill-clinton-epstein-fete/

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Oh, da….Stephen Hawking clar participa la acele orgii! :))). Doamne…pretindeti ca sunteti un site ortodox; cum puteti scrie asemenea grozavii despre un om atat de incercat? Voi stiti care era situatia neuromotorie a celebrului fizician?

      1. A ajuns in acel scaun de “handicapat” din cauza bolii numita “scleroza laterala amiotrofa” – boala care i s-a declansat la varsta inca de la varsta de 21 de ani. Boala aceasta (SLA) se declanseaza de cele mai multe ori la maturitate dar, s-a dovedit ca este o boala cauzata de un defect genetic aparut chiar de la conceptie conform studiilor efectuate, adica putem este o boala cu care s-a nascut. Dar nu inteleg sensul intrebarii dvs., ce relevanta are de ce a ajuns i scaunul rulant? Poate ca, la fel ca in cazul orbului, Dumnezeu a facut ca sa devina asa pentru ca prin el sa se arate Slava Lui, adica, prin el, omul neputincios dpdv fizic, Dumnezeu sa ne dezvaluiasca o parte din misterele Universului in care traim si pentru asta El a pregatit un om infirm, dispretuit de oameni dar cu un spirit elevat, poate pentru tocmai a ne arata ca omul este o Lucrare complexa pe care El a facut-o si care nu se limiteaza doar la un trup frumos si sanatos. Credeti voi ca Dumnezeu degeaba I-a dat lui S Hawking mintea necesara si ghidajul necesar pentru a face descoperirile in domeniul cosmologiei matematice, pe care le-a facut?

        1. Vi se pare ca “mintea” lui Hawking a fost pusă în slujba lui Dumnezeu? A fost un ateu blestemat, care a enunțat numai blasfemii. Poate ca dacă era și sănătos, ar fi fost mai periculos…

          1. Ortodoxinfo, dati-mi si mie cateva exemple de blasfemii enuntate de Stephen Hawking. Eu stiu doar ca a lucrat in domeniul fizicii teoretice si a cosmologiei matematice si ca lucrarile lui au contribuit mult la intelegerea universului….nu stiu ce e blasfemiator in asta!
            Ce facem acum, repetam greselile pe care le-a facut Biserica Catolica in Evul Mediu, cand Inchizitia a condamnat, ba chiar ars pe rug fizicieni si matematicieni pentru teoriile lor?

          2. @Maria Loredana
            “La intelegerea universului”, adica la mintirea oamenilor propagand tot felul de minciuni si superstitii?

            Cine v-a mintit ca arata Creatia Domnului cum a descris-o acel satanist? Ati vazut dumneavoastra universul cum l-au descris toti satanistii acestia? Sau doar ii credeti pe cuvant (adica fix de ceea ce suntem noi acuzati).

            Pe satanisti ii credeti pe cuvant fara dovezi consistente, iar pe cei dreptcredinciosi ii criticati pentru orice motiv si pretindeti semne si argumente s.a.

            Daca indragiti oameni ca hawkin, cu siguranta indragiti si pe lenin, trotki, einstein si alte lepadaturi, ca doar v-au adus progres si bunastare (v-au violat din toate pozitiile, dar va prefaceti ca nu vedeti).

            Iar exemplul dumitale cu papistasii si paganii lor e demn de tot rasul. Doar pentru ca papistasii (ei fiind mincinosi) au prigonit renascentistii/iluministii/inalatii/stapanii inelelor (sau ce titluri bombastice le-ati acorda, care erau cel putin la fel de mincinosi ca papistasii, nu inseamna ca spuneau adevarul.

            bruno si galileo erau la fel de mincinosi precum papistasii care-i prigoneau.

            Vrand sa pareti culta si plimbata prin lume, nu ca noi habotnicii, ajungeti sa inhalati toate prostiile, doar pentru putina slava desarta (pe care oricum n-o primiti); “prostul nu prost destul, pana nu e si….” va suna cunoscut?

            Doar pentru ca admirati niste satanisti (pe care doar umanistii hulitori de Dumnezeu ii adora) nu dati nimanui impresia ca ati fi inteleapta, ba dimpotriva.

            Administratorul a avut foarte mare dreptate cand v-a spus: ca daca ar fi fost sanatos, ar fi facut mult mai mult rau.

            Bolile sunt consecintele pacatelor (nu sunt asa la intamplare cum ati vrea dumneavoastra). Amintiti-va cum au murit: arie, nietzhe (nu ma intereseaza cum se scrie), lenin sau stalin (toti mari hulitori de Dumnezeu).

      2. @Ortodoxinfo: Eu stiu de multa vreme de un domn – care acum nu mai este printre noi – Dumnezeu sa-l odihneasca – care a avut o poveste extraordinara: s-a nascut cu cu o boala genetica care s-a declansat la 8 ani si care, in scurta vreme l-a tintuit intr-un scaun cu rotile. In ciuda handicapului sever, atat omul acesta cat si parintii lui au dat dovada de multa rabdare si pozitivism: a continuat sa mearga la scoala, apoi la liceu, dupa care a urmat facultatea de matematica-informatica. A ajuns un intelectual complex, a fost informatician. scriitor, om de cultura, este cel care a creat site-ul citatepedia.ro si inca vreo cateva. In 2004, s-a casatorit cu o femeie absolut sanatoasa
        dar foarte elevata din punct de vedere spiritual, astfel incat a trecut peste situatia fizica a barbatului si a fost atrasa de spiritul si inteligenta lui. Dumnezeu i-a binecuvantat cu o fetita care deasemenea este deosebit de inteligenta si talentata la desen.Gandindu-ma atat la Stephen Hawking, cat si la omul de care am vorbit mai sus, eu cred ca Dumnezeu trimite printre noi din cand in cand niste oameni deosebiti: cu handicap si neatragatori fizic dar foarte elevati spiritual – prin care realizeaza niste lucruri extraordinare, in scopul de a ne da niste lectii – intre care ca fizicul nu este nicidecum cea mai importanta caracteristica a unui om.

  2. Ortodoxinfo:
    Multumesc pentru link-uri; o sa verific sursele serioase (daca exista) citate in articolele de pe saccsiv.wordpress.com…; totusi, dupa ce am aruncat o privire doar pe unul sau doua din acele articole….nu pot sa nu remarc ura si limbajul violent folosit acolo…Saccsiv e un blog ortodox? Pe bune? Hristos i-a numit pe cei care l-au contestat nebuni si habaugi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button