X

CENZURĂ ȘI PROPAGANDĂ SIONISTĂ: Accesul presei, INTERZIS la ședinţă comună secretă a Senatului şi Camerei Deputaţilor despre Israel. Este interzisă fotografierea și transmiterea live. Stenograma NU se publică în Monitorul Oficial

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Şedinţa comună secretă a Camerei Deputaţilor şi Senatului consacrată evoluţiilor recente şi situaţiei din Statul Israel se va desfăşura, marţi, de la ora 15,00, anunță Agerpres.

Şedinţa a fost propusă de deputatul Silviu Vexler şi aprobată de Birourile permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului.

Potrivit sursei citate, presa nu are acces la această ședință. Preşedintele de şedinţă le va atrage atenţia participanţilor că este interzisă fotografierea, înregistrarea audio-video sau transmiterea live a şedinţei de pe dispozitivele proprii.

În cadrul şedinţei va fi vizionat un film al Israel Defence Forces (IDF), despre care deputatul Silviu Vexler a atras atenţia că „prezintă imagini sensibile”.

Reuniunea se va desfăşura în sala de şedinţe a Camerei Deputaţilor, urmând să participe parlamentari, invitaţi aprobaţi de Birourile permanente reunite şi personalul celor două Secretariate Generale care asigură asistenţa de specialitate şi asistenţa tehnică pentru desfăşurarea acestei şedinţe.

Stenograma şedinţei secrete comune nu se publică în Monitorul Oficial al României, Partea a II-a.

Citiți și: Parlamentarii români vor avea ocazia să vizioneze materialele de propagandă ale Israelului

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Nu demult s-a introdus Istoria Holocaustului ca disciplină obligatorie în școli. Probabil că urmează să învățăm la școală Istoria Apartheid-ului aplicat de către palestinieni evreilor în Gaza din care vom afla cât de asupriți și oprimați erau israelienii de către palestinieni în ultimii 70 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button