X

Ministerul Educației, acuzat de subminarea intereselor naționale: Ce faceți, tovarăși? Interziceți România în România?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministerul Educației este acuzat de subminarea intereselor naționale românești, după ce a interzis promovarea simbolurilor identitare în universități. 

Într-un mesaj transmis pe Facebook, Mihai Tîrnoveanu critică în termeni duri noul Cod de conduită pentru universități.

Declarația a fost făcută în contextul Codului de conduită emis de Ministerul Educației, prin care se interzice promovarea simbolurilor identitare.

„Dar ce înseamnă simboluri identitare? Tricolorul, Imnul, Eroii, Voievozii, Martirii! Ortodoxia cu toți sfinții români se încadrează la această „faptă” interzisă de codul corectitudinii politice bolșevice! Sfinții noștri Părinți, Mărturisitorii temnițelor comuniste sunt simboluri identitare românești! 1 Decembrie, 24 ianuarie, 27 martie sunt simboluri identitare! Portul național este simbol identitar! Mihai Eminescu este simbol identitar! Ce faceți, tovarăși? Ii interziceți pe toți? Interziceți România în România?

Vă acuz de epurare identitară națională, de subminarea conștiinței naționale a generației tinere, a forței ei de reacție împotriva agresiunilor străine și vă anunț totodată că ne vom împotrivi, vom fi prezenți în demersuri cât se poate de concrete care vor încălca Codul vostru de distrugere a tineretului român! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis dr. Mihai Tîrnoveanu, președintele Asociației Calea Neamului.

Reamintim că promovarea simbolurilor identitare în spațiul universitar este interzisă, potrivit noului Cod de conduită, care a intrat în vigoare miercuri, 17 aprilie.

În document nu se menționează despre ce simboluri identitare este vorba, astfel încât se poate sancționa promovarea tricolorului, care este un simbol al identității naționale. La fel, și crucea- simbol creștin- se poate interzice în universitățile din România.

Instituţia de învăţământ superior poate organiza periodic activităţi de evaluare anonimă a experienţei membrilor comunităţii universitare, în vederea identificării faptelor interzise în spaţiul universitar, se menționează în document.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Parcă era vorba că există autonomie universitară. Ori s-a scos și asta ?
    Faptul că nu au precizat la ce simboluri identitare se referă, asta e și un avantaj. La un proces, se poate argumenta ca lucrul cutare și cutare nu era menționat explicit.

  2. Aceste instituții și autorități publice locale și naționale nu mai reprezintă poporul român, ele sunt conduse și folosite împotriva poporului român de către inamicii noștri evreii. Aceștia sunt cei care conduc statul român, aceștia sunt cei care l-au condus din ’89, după ce au dat lovitura de stat, până în prezent, ei au pus politicienii masoni să dea toate legile impotriva poporului român, legea antisemitismului, legea negarii holocaustului, legea antitiganismului, toate deciziile politice și legile prin care practic poporul român a fost deposedat de avuția națională, ei au îndatorat apoi statul român la FMI și au dictat toate aceste programe de asasinare economică, după ce această țară a fost îndatorata la această bancă, ei au adus corporațiile și au pus politicienii să adopte acest regim special de scutire de taxe și impozite, prin care au scos din România 4 trilioane de $, ei au băgat România în UE, în NATO distrugăndu- i armata și industria de armament, făcând dintr-o țară suverană și independentă o colonie de mâna a șaptea. Ei sunt cei care aplică în România acest program ucigător de devalorizare a monedei naționale, prin inflație, de creștere continuă a prețurilor, a taxelor și impozitelor pentru români, în timp ce corporațiile lor nu plătesc nici un fel de impozite statului român, ei sunt cei care ne atacă istoria, ne-au falsificat istoria, ne atacă credința, ne pervertesc copii și ne batjocoresc eroii acuzandu-i de crime și de holocaust pe care ei de fapt l-au săvârșit împotriva neamului românesc. Un proverb românesc spune că pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești. Perfect adevarat, acest lucru ! Pentru faptul că mareșalul Antonescu i-a salvat în al 2 – lea război mondial, astăzi ne acuză de holocaust, pe care ei l-au comis, de fapt, împotriva noastră sub conducerea tortionarei evreice Ana Pauker. Israel este principalul nostru inamic, cel mai mârșav și cel mai criminal dintre toți dușmanii pe care i-a avut România în decursul secolelor. E mârșav pentru că se preface prieten, când, de fapt, el este măcinat de o ura de moarte, când el de fapt vrea pieirea neamului românesc. Israel tu ești dușmanul de moarte al neamului românesc, tu ești ucigașul tinerilor și bătrânilor neamului românesc, al istoriei lui, al viitorului lui așa cum l -a văzut poetul neamului nostru Mihai Eminescu !!! Eu te acuz de holocaust împotriva poporului român, a istoriei și a culturii sale !!!!

  3. Nici bolsevicii anilor ’40-50 nu si-au permis un sacrilegiu la un asemenea nivel! Ceea ce fac slugoii ordinari din Ministerul Reeducarii Sexo-marxiste, in frunte cu tuta antinationala numita de catre Plavan, depaseste Inalta Tradare, iar pt asa ceva nu exista decat o singura sentinta legitima: pedeapsa cu moartea cea mai cumplita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button