X

Parlamentarii români vor avea ocazia să vizioneze materialele de propagandă ale Israelului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O delegație a Camerei Deputaților, condusă Alfred Simonis, se află în Israel.  Acolo au fost întâmpinați de Amir Ohana, președintele Knessetului. Amir Ohana este avocat, fost oficial Shin Bet, serviciul de securitate internă al Israelului.

Acesta i-a dus pe cei din delegația României și în apropierea Gazei. De acolo este clipul video de mai jos.

Amir Ohana, președintele Knessetului: „Doresc să mulțumesc delegației Parlamentului României care a venit în vizită de solidaritate la noi. Vreau să mulțumesc României pt poziția foarte fermă adoptată împotriva terorismului. Ce facem doar la un kilometru distanță de aici, în Gaza, e să restabilim ordinea. Acesta e mai mult decât un război între Israel și Hamas, iar România a înțeles asta din prima zi.

Apoi a venit rândul lui Simonis să vorbească. Acesta a scos în evidență faptul că parlamentul României a fost primul din lume care a adoptat o rezoluție pro Israel imediat după atacurile Hamas din 7 octombrie 2023 și a promis că va prezenta parlamentarilor români, într-o ședință comună a Parlamentului la întoarcerea acasă, filmele și fotografiile furnizate de Israel care arată atrocitățile Hamas din timpul atacului.

Ohana îi mulțumește pentru acest lucru și amintește că parlamentul din Belgia a refuzat să prezinte aceste materiale parlamentarilor lor. Apoi spune că decizia lui Simonis e o dovadă solidă a suportului României pt Israel.

Materialele la care face referire Amir Ohana sunt disponibile online.

Singura problemă e că nu e vorba de o sursă imparțială, credibilă. Site-ul respectiv a fost creat de Israel și conține doar materialele agreate de Israel. Faptul că nu e o sursă credibilă e simplu de dovedit.

Cel puțin una dintre imagini nu are nici o legătură cu atacul din 7 octombrie. Fotografia prezentată de Israel ca fiind a unei victime care a fost violată și apoi ucisă în ziua masacrului de la festivalul de muzică de lângă Gaza este fotografia unei luptătoare kurde care a fost violată și apoi ucisă. O variantă a fotografiei respective apare pe un site japonez încă din luna mai 2023.

Între timp Israelul, după ce a fost prins cu minciuna, a scos fotografia de pe site-ul lor. Cred că asta dovedește că site-ul respectiv e un site de propagandă, adică ar trebui ca tot ce e acolo să fie privit cu rezerve.

Dar nu e cazul lui Simonis. Acesta e gata să prezinte materialele de propagandă ale Israelului ca fiind informații și date sigure care trebuie văzute și de ceilalți parlamentari români.

Și nu e singurul caz în care au fost prinși cu minciuna. De 24 de ore armata israeliană a intrat în spitalul Al-Shifa din Gaza sub pretextul că în subsolul spitalului s-ar afla sediul central al Hamas și de aceea îl bombardează. Deocamdată nu au prezentat nici o dovadă, deși anterior spuseseră că o vor face imediat ce vor prelua controlul.

Ba din contră, un film din interiorul spitalului Al-Shifa, pe care l-au publicat pe contul oficial de Twitter al armatei israeliene, a fost șters, apoi modificat și reîncărcat după ce porțiunea care prezenta un laptop ca fiind al teroriștilor Hamas a fost blurată pentru că laptopul respectiv era, de fapt, al unui soldat israelian.

Asta după ce chiar la începutul filmării ni se promite un film needitat. Iar filmulețul respectiv nu conține absolut nici o secundă în care să fie prezentat vreun bunker subteran sau vreun tunel, doar holuri obișnuite de spital, camere de spital, camere de consultații etc. Singurele „dovezi” cum că spitalul Al-Shifa era sediul central al Hamas sunt armele plantate de Israel în diferite locuri înainte de începerea filmării.

Dar lumea trebuie să accepte „dovezile” prezentate de Israel, parte beligerantă în conflict, ca fiind informații exacte pentru că dacă te îndoiești de ele înseamnă că ești antisemit.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Parintele Arsenie Boca a profetit ca dupa steaua cu 5 colturi lumea va cadea in robia stelei cu 6 colturi.
    Sfantului Calinica de la Cernica i s-a descoperit ca incepan cu 1992 (anul caderii URSS) va incele perioada de sfarsit a omenirii – sfarsitul lumii.
    Episcopul Averchie Tausev in scrierea Sarea pamantului, spunea ca nu trebuie cu modestele noastre forte sa incercam sa oprim cataclismele istorice ingaduite de Dumnezeu.
    In editorialul revistei Atitudini 82/2023 – ultimul aparut, maica Fotini reia invataturile parintelui Iustin Parvu referitor la ce trebui sa facem in timpul WW3: TREBUIE PUBLICAT ARTICOLUL !
    Parintele Ioanichie de la Surpatele, fost la Frasinei da cateva sfaturi pe internet despre ce trebuie facu ca sa nu ne surprinda nepregatiti WW3 https://www.youtube.com/watch?v=TG_RIFc1MkE

  2. Parlamentarii români, mai puțin Aur, sunt tradatori de tara si slugile jidanilor! Parlamentarii sunt platiti gras din bugetul tarii absolut ..
    degeaba! Ei pot refuza manipularile jidanilor, ca nu sunt copiii de clasa a XI -a la ora de “holocaust” jidanesc! Ariel Sharon a spus ca autoritatile române, dupa 1944 au salvat 400 000 de jidani. Unde e holocaustica aici?!! Si dăi cu “umbrela” fake news jidanesca si cu antisemitismul, sa stroarca si timul banut al románului care traieste in saracie de 34 de ani dupa asasinarea de catee jidani si securisti a lui Ceausescu!

    Sa NU uităm Adevarata Istorie!

    Doamne ajută!

    1. Trebuiau sa se duca si ei, dar Dumnezeu a lucrat si nu au fost acceptati, ca sa vezi cat de “vânduți jidanilor” sunt. George Simion s-a exprimat clar: nu trebuie sa moara oameni nevinovati și pacea trebuie sa fie pe primul loc!

      1. “nu trebuie sa moara oameni nevinovati și pacea trebuie sa fie pe primul loc!”
        Nu este posibila pacea: atat Talmudul cat si Coranul impun ca intregul Israel sa fie exclusiv mozaic sau exclusin islamic. Orice compromis de o parte sau de alta echivaleaza cu o mare tradare din perspectiva religioasa. Aproape 70 de ani de administrare israeliana a redus aproape la zero teritoriile controlate de arabi. Si preluarea abuzva pamanturilor arabilor continua. Pe de alta parte “toleranta islamica” s-a vazut in Kosovo, Nagorno Karabah si Bosnia, unde au avut loc purificari etnice. Or fi multi moderati printr-e musulmanii din aceste tari, dar acestia nu au impiedicat purificarile etnice si crimele in masa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button