Guvernul mondial unic, o teorie ce părea desprinsă din zona conspirației, prinde deja contur, asupra țărilor existând presiuni pentru dezvoltarea modedelor digitale bancare centrale, ceea ce va permite controlul populației la nivel global.
Țările trebuie să meargă înainte cu dezvoltarea CBDC, pentru a evita să rămână în urmă, a subliniat, săptămâna trecută, directorul general al Fondului Monetar Internaţional (FMI), Kristalina Georgieva.
„Am putea fi într-un moment în care sectorul public are nevoie să i se ofere mai multe indicaţii. Nu excludere, nu perturbare, ci să acţionăm ca un catalizator, să asigurăm eficienţa şi siguranţa şi să contracarăm fragmentarea”, a declarat, într-un discurs rostit la Singapore, Kristalina Georgieva, notează Agerpres.
Declaraţiile au fost făcute în contextul în care FMI a publicat primul capitol al „Manualului virtual” privind monedele digitale bancare centrale, document destinat să ghideze țările pentru implementarea CBDC.
Susținătorii CBDC spun că aceste monede digitale „vor moderniza plăţile cu noi funcţionalităţi şi vor furniza o alternativă la numerarul fizic, a cărui utilizare este în declin continuu”.
„În condiţiile în care tehnologia avansează atât de rapid, ţările trebuie să meargă acum înainte cu dezvoltarea CDBC, pentru a evita să rămână în urmă. (…) Lumea se schimbă mai rapid decât cei mai mulţi îşi imaginează”, a spus apreciat Kristalina Georgieva.
Potrivit sursei citate, CBDC este o monedă digitală controlată de banca centrală, în timp ce criptomonedele sunt aproape întotdeauna descentralizate. Băncile centrale din întreaga lume analizează lansarea monedelor digitale bancare centrale CBDC. 11 state, inclusiv din Caraibe şi Nigeria, au lansat deja CBDC. Alte aproximativ 120 explorează posibilitatea lansării, deşi progresele şi abordările diferă foarte mult, iar câteva chiar au abandonat ideea.
Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Mesaj primit
,,Bill Gates se laudă că TOȚI nou-născuții vor fi echipați în curând cu „ID-uri digitale”.
”Filantropul” eugenistic a anunțat planuri de a implanta „identități digitale” obligatorii tuturor nou-născuților, cu sau fără acordul părinților.
Fundația Bill și Melinda Gates a lansat un proiect în Kenya. Țara lumii a treia este folosită ca un teren de testare, deoarece Gates și prietenii săi globaliști din Davos continuă să facă eforturi pentru a introduce cărți de identitate digitale tuturor cetățenilor care doresc să participe la societate.
Unde a fost dulapul la safari? În Kenya? Aha!”
Să înțeleg de aici că președintele Iohannis nu s-a dus chiar la plimbare prin Africa… Nu. Va veni și el cu noi idei despre modul în care va introduce dictatura satanistă la noi…
Se poate stabili o legătură între acest mesaj și știrea următoare? De ce vizită-fulger? Cine și de ce se grăbește? De ce trebuie să fie atâția militari străini la noi dotați suplimentar? Ce ni se mai pregătește?
https://www.stiripesurse.ro/eful-statului-major-roman-a-facut-o-vizita-fulger-in-franta-s-a-cerut-dotarea-suplimentara-a-brigazii-din-romania_3145371.html
Cuviosul Seraphim Rose ne spune că prin rugăciunile rostite întru durerea inimii se atrage intervenția lui Dumnezeu:
„De ce par a fi atât de puține minuni astăzi? Pentru că noi nu prea mai știm ce este durerea inimii… Durerea inimii este condiția creșterii duhovnicești și a arătării puterii lui Dumnezeu.Tămăduirile și celelalte minuni se întâmplă celor deznădăjduiți, inimilor îndurerate, dar care totuși continuă să se încreadă și să nădăjduiască în ajutorul lui Dumnezeu. Atunci lucrează Dumnezeu. Lipsa (parțială) a minunilor din ziua de azi arată lipsa durerii inimii din oameni și chiar din mulți creștini ortodocși – prinși de răcirea tot mai mare a inimilor din vremurile de pe urmă (…) Viața duhovnicească începe atunci când lucrurile par a fi absolut ‘disperate’, căci de-abia atunci învățăm să ne întoarcem către Dumnezeu, iar nu să ne punem nădejdea în slabele noastre eforturi și idei“.
Iată de ce se promovează păcatul: ca să nu putem înălța astfel de rugăciuni și să fim lipsiți de ajutorul lui Dumnezeu!