X

FOTO/Crucea monument și tricolorul din Piața Universității au fost VANDALIZATE

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Crucea monument ridicată în Piața Universității în memoria celor căzuți în timpul Revoluției din 1989 a fost vandalizată.

De asemenea, tricolorul realizat în memoria eroilor Revoluției din 1989 a fost vandalizat, potrivit unor imagini primite pe adresa redacției.

Reamintim că în 2021, biserica din Parcul IOR a fost vandalizată cu însemne BLM și antifa.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Avem atâtea camere de filmat montate pe oriunde nu te gândești și avem atâta Poliție locală încât ar fi jenant să nu fie găsiți făptașii. Sau avem toate acestea enumerate pentru alte scopuri, ceva mai viitoare, când vinovat va fi nu hoțul, ci păgubitul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button