X

Metisarea Europei: Fiecare țară va accepta migranți sau va plăti 20.000 de euro pentru fiecare migrant refuzat

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cancelarul german Olaf Scholz a decis ca guvernul pe care-l conduce să-şi ridice obiecţiile şi să voteze în favoarea acordului asupra politicii europene privind migraţia, înaintea reuniunii miniştrilor europeni de interne care au pe agendă acest subiect la reuniunea lor de joi, scrie miercuri presa germană, potrivit agenţiei EFE conform Agerpres.

Statele membre ale UE nu au ajuns încă la o înţelegere asupra unui mecanism de acţiune în faţa crizelor migratorii, ultima componentă din propunerea de revizuire a politicii europene privind migraţia înaintea negocierilor cu Parlamentul European pentru un Pact european privind migraţia şi azilul.

Un acord european adoptat la începutul lunii iunie prin majoritate calificată la Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne (JAI) înăspreşte regulile privind dreptul de azil în UE, dar include şi un mecanism de „solidaritate”, care constă în cote obligatorii de refugiaţi pentru statele membre. Acordul prevede astfel că statele UE vor trebui să preia un anumit număr de migranţi din ţările membre aflate sub presiune migratorie, precum Italia, sau să plătească o contribuţie financiară de circa 20.000 de euro pentru fiecare migrant refuzat.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. După asta urmează legiferarea obligației ca fiecare femeie europeană să se împerecheze cu un emigrant de culoare pentru mestizarea speciilor. Bărbații, dacă le permit emigranții masculini urmează să fie obligați să se împerecheze cu o emigrantă de culoare. Înainte de asta vom fi obligați să-i primim să locuiască gratuit în casele și apartamentele noastre în cazul în care avem spațiu excedentar. Cam așa sună planul.

  2. barbatii albi sunt ucisi pe frontul salvarii patriei, pacii si democratiei iar femeile si fetele albe trebuie sa ramana gravide cu hibrizi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button