X

Buzoienii se dezic de Ciolacu: “Nu ne reprezintă! Este de mult un bucureștean și a adoptat trăsături de cocalar”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Declarația scandaloasă a lui Marcel Ciolacu, la adresa Moldovei, a stârnit o revoltă la nivel național, nu doar printre moldoveni.  Diferențierea pe criterii de apartenență la o provincie sau alta este un atac la unitatea națională și la istoria milenară a poporului român! Dacă moldovenii s-au simțit batjocoriți, nu departe de acest sentiment s-au situat și ardelenii și oltenii, căci astfel de comparații nu se fac, mai ales de la acest nivel. Dar se pare că pe Ciolacu l-a luat gura pe dinainte, trădând ceea ce crede cu adevărat despre moldoveni!

Însă această mentalitate nu este răspândită printre buzoieni, care deși fac parte din Muntenia, nu consideră a fi ceva jignitor să provii din Moldova. În general, buzoienii sunt oameni destoinici, harnici, pricepuți, cu tradiție în numeroase ramuri industriale, nu doar covrigari, cum li se spune pe nedrept. Au reacționat și numeroși buzoieni la jignirea făcută de Ciolacu la adresa Moldovei. Iată câteva dintre ele:

Ce mentalitate medievală poate să aibă un prim-ministru!!! Este scandalos! Merg cu multă bucurie și emoție în concedii în frumoasa Moldovă! Iubesc Iașul și mănăstirile din Neamț. Este chiar o binecuvântare să trăiești în acele locuri! Rușine Marcel Ciolacu!, scrie Ioana din Buzău.

Un alt buzoian se dezice total de Ciolacu:

Ciolacu este mai mult bucureștean, nu are nicio treabă cu Buzăul! Aici nu se gândește așa! De când e pe cai mari a adoptat trăsături de cocalar! Cum să vorbești așa ceva?! Nu ne reprezintă!

PSD riscă să se ducă în cap, tocmai în zona unde obținea cele mai multe voturi:

Sper ca moldovenii să taxeze PSD la VOT pentru această mizerie! Cum să arunci cu lături într-o provincie istorică, doar pentru că te crezi tu un covrigar?! Păi, băi Marcelone, Buzăul tău față de Moldova este fix ca un covrig față de un cozonac pufos și înmiresmat!, scrie înfuriat un băcăuan.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. După ce această gașcă de borfași ordinari creată de sinistrul asasin și torționar evreo țigan Iliescu, a distrus România, prin aplicarea programului de distrugere economică al FMI – ului, a devalizat bugetul de stat, furând ca în codru, împreună cu bunii lor tovarăși din gasca iudeo penală PNL, au vândut tot ce mai aveau românii prin țară prin nenorocitul ăla de plan PNRR, au falimentat statul român, au implementat. deciziile criminale ale Bruxelles – lui, au predat statul și economia României UE, Israelului, SUA, NATO, acești borfași, incompetenți, criminali și nerușinați, vor cu orice preț să ajungă din nou în parlament pentru a termina complet România, făcând jocurile elitei kazare, care, prin războiul dintre Europa și Rusia, vor supremația mondială a Israelului și a SUA și distrugerea Europei și a civilizației vestice.

  2. Ca bucureștean (născut și crescut în București), mă simt eu acum jignit. Cocalarul Ciolacu este orice dar numai bucureștean nu. De fapt, la cum arată și cum se comportă, este un apatrid. Nimeni nu-l vrea, nici moldovenii, nici muntenii, nici ardelenii, nici măcar concitadinii după cum se vede. Pun pariu că și țiganii lui îl reneagă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button