X

Zelensky a devenit dușmanul nr. 1 al României! El trebuie lichidat de serviciile secrete românești, dacă le mai avem

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Încercarea criminală a lui Zelensky de a băga România în războiul ruso-american de pe teritoriul Ucrainei trebuie sancționată urgent și categoric. Nu pentru că va implica intrarea NATO în conflict și va declanșa cel de-al treilea război mondial, ci pentru că România va fi făcută praf și pulbere până se vor deplasa aici trupele NATO, iar țara noastră se va transforma în câmp de luptă, mai ceva ca-n Ucraina. Așadar, lichidarea lui Zelensky este unica soluție pentru oprirea acestui război imbecil, care are mai multe variante, în funcție de propagandă care îl relatează.

Buimăcit de teroarea continuă începută cu mascarada plandemică, întreg mapamondul asistă la circul făcut de un măscărici, care își încordează mușchii donați în fața unui măcelar profesionist. Acest simbol al xenofobiei ucrainene, renegat chiar de rubedeniile închinătoare la zid, a dus prin slugărnicia față de familia senilului Biden la moartea a sute de mii de soldați și persoane civile, total nevinovate! Câți să mai moară pentru a se ajunge la concluzia că trebuie pur și simplu mitraliat în cel mai scurt timp? Să ajungem la declanșarea unui război planetar din cauza acestui drogat, care insistă demonic să bage România în conflict?

Chiar dacă, dintr-o eroare, vreo dronă rusească a căzut pe teritoriul românesc, degeaba urlă ucigașii de români de la Kiev, căci nu se poate declanșa un război NATO-Rusia, întrucât există canale de comunicare între cele două părți care să infirme intenția de atac asupra unui stat NATO.

Conflictul era deja de mult terminat dacă mister Z era trecut pe linie moartă. Deci, ce mai așteaptă sri-știi, sie-iștii și spionii români? Sunt ei patrioți, în slujba poporului sau slugi pentru interesele străine în România?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Indraznesc si eu cu o parere: acelasi presedinte ucrainean incearca disperat inca de la inceputul razboiului sa implice NATO!! Nu cumva a spus exact la fel atunci cand bucati dintr-o racheta antiaeriana ucraineana au cazut in Republica Moldova? Zelenski a spus ca era racheta rusilor si ca “este pusa in pericol siguranta NATO” – chiar daca Moldova nu e in NATO (inca?).
    Eu cred ca este un actor, platit/angajat sa joace rolul de agitator!
    Dilema este alta: daca noi recurgem la asasinate (cum sugereaza acest articol) cu ce vom fi mai buni ca Zelenski, Putin sau Biden??

    1. Nu e asasinat, este autoapărare, acționare in interesul țării, in interesul poporului român. Și dacă stai și nu faci nimic și vezi cum îți mor oamenii în război, nu e tot crimă?

  2. O fi canal creștin, da’ are Toată dreptatea!!! Cînd ucigașul se repede asupra ta Hotărît să te măcelărească,păi cît ai fi de creștin,TE APERI!!! Contraofensiva s-a fîsîit,așa că drogangiu’ face Tot ce poate ca să se”salveze”, ca-n cazul scorpionului cu broscuța!!!

  3. Noi crestinii avem porunca sa nu ucidem si nu prea ucidem. Satanistii care conduc lumea au dreptul sa ne ucida dupa “legea” lor, cum ca noi suntem “goimi”, animale, slugi, evoluati din maimuta. Si uite asa au facut de au ucis cam jumatate de milion de crestini, intre ei, in Ucraina.
    Dumnezeu va face dreptate, dreptatea Lui, nu a noastra. Judecata e a Lui, nu a noastra.
    Rabdare, rabdare, rabdare… zicea parintele Cleopa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button