X

Germania anunță că România va da rachete și alte echipamente militare Ucrainei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

SUA, Marea Britanie, Franța, Spania, România, Belgia și Lituania vor furniza Kievului echipamente și rachete, ca parte a inițiativei germane de consolidare a apărării aeriene a Ucrainei (IAAD), a anunțat luni Ministerul German al Apărării.

„Rezultatul întâlnirii online a grupului de contact privind Ucraina: mulți parteneri doresc să susțină inițiativa germană de apărare aeriană, Belgia, Danemarca, Țările de Jos, Norvegia și Canada, iar SUA, Marea Britanie, Franța, Spania, România, Belgia și Lituania vor ajuta cu echipamente și rachete Letonia care vrea să se alăture inițiativei IAAD”, spune pagina Ministerului German al Apărării de pe rețeaua de socializare X.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE