X

Vučić: Unele țări ne vor înjunghia pe la spate la ONU. A DAT CA EXEMPLU GRECIA. ROMÂNIA CA DE OBICEI JOACĂ DUBLU

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele sârb Aleksandar Vučić a declarat la New York că a primit date despre cine va vota pentru rezoluția privind genocidul de la Srebrenica și că vor apărea știri dezamăgitoare cu privire la atitudinea unor țări la care nu se aștepta să înjunghie pe la spate. 

El a dat ca exemplu Grecia. România nu are nici o poziție precizată.

„Dar ne așteptam la presiuni mari și știam că vor avea loc schimbări de atitudine și că vor fi tăcuți tot timpul și, în cele din urmă, vor fi de partea celor care sunt mari și puternici, dar vor fi și cei care vor rezista presiunilor și vor arăta că sunt gata să lupte pentru adevăr și să reziste principiilor ciudate”, a declarat Vučić reporterilor.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE