X

Trump, găsit vinovat în procesul cu actrița prostituată, dar poate candida la prezidențiale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Donald Trump a fost găsit vinovat joi pentru toate cele 34 de capete de acuzare la procesul său penal la New York, transmite AFP.

Fostul preşedinte american, în campanie pentru revenirea la Casa Albă, a rămas stoic, cu umerii căzuţi, în sala de judecată după citirea verdictului.

Donald Trump a fost găsit vinovat joi, la procesul său istoric din New York, pentru plăţi ascunse către o vedetă de filme de filme porno, un cutremur pentru fostul preşedinte american care vizează al doilea mandat la Casa Albă, scrie AFP.

Acest verdict nu îl împiedică pe omul de afaceri republican în vârstă de 77 de ani să fie candidat la alegerile prezidenţiale din noiembrie împotriva lui Joe Biden, chiar şi în cazul unei pedepse cu închisoarea.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button