X

Un alt trădător băgat în arenă: Victor Ponta, angajat consilier onorific în guvern de premierul Ciolacu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Premierul Marcel Ciolacu îl angajează pe postul de consilier onorific pe Victor Ponta.  Fostul premier PSD ar urma să îl consilieze pe Ciolacu în probleme ce țin de domeniul relațiilor economice internaționale.

„În perioada in care am fost premier am învățat și am avut rezultate importante pentru România în domeniul relațiilor economice interne și internaționale! În ultimii ani, am avut ocazia să lucrez în zona economică privată și să completez cunoștințele în domeniu din ambele părți – public și privat, intern și internațional.

Atâta timp cât domnul Ciolacu, în calitatea sa de premier al României, își dorește să colaborăm în acest domeniu, sunt onorat și foarte deschis să lucrăm împreună. Cred și sper că România poate să își îmbunătățească relațiile economice cu alte guverne și cu mari investitori internaționali. Nu sunt om care preferă să stea pe margine și să critice – dacă am ocazia să sprijin și să obținem rezultate sunt bucuros! Și la nivel personal am o relație cordială cu domnul Ciolacu și îmi doresc, din toată inima, ca Guvernul pe care îl conduce să performeze în zona economică!”, a spus Victor Ponta pentru DC News.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Din punctul meu de vedere, ” îmbunătățirea relațiilor economice cu marii investitori internaționali ” nu inseamna decît transferul restului de economie românească în ghearele acestor păsări de pradă- susnumitii investitori. Spre completă distrugere a producătorilor români . Sigur că Ponta e onorat, căci lovitura de gratie îi aparține , după cîte se pare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button