X

Dispozitivul care este de 16 ori mai eficient decât panourile solare

A aparut dispozitivul care promite sa detroneze panourile solare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Am aflat care este dispozitivul care se montează pe acoperişul casei şi este de 16 ori mai eficient decât panourile solare.  Noul dispozitiv este capabil să genereze cu 50% mai multă energie electrică decât panourile solare la acelaşi preț, potrivit celor care l-au inventat.

A fost inventat un dispozitiv mult mai mic, dar care este mult mai eficient ca panourile solare. Costurile sunt aceleași

Românii vor avea la dispoziție în viitor un nou dispozitiv care va fi mult mai eficient decât panourile solare.

Dispozitivul de captare a vântului de pe acoperiş este capabil să genereze cu 50% mai multă energie electrică decât panourile solare la aceleaşi costuri, anunță inventatorii americani.

Dispozitivul va schimba piața energiei regenerabile, promit inventatorii

”Aceasta este o inovaţie care schimbă regulile jocului, adăugând o nouă valoare pe piaţa în creştere rapidă a generării de energie de pe acoperişuri” , a declarat şeful Aeromine.

Printr-o amprentă mult mai mică se înțelege că o singură unitate poate să furnizeze aceeaşi cantitate de energie ca aproximativ 16 panouri solare.

Designul care a fost creat de Aeromine Technologies, un start-up cu sediul în Texas, SUA, înlocuieşte paletele întâlnite în turbinele eoliene tradiţionale cu un sistem aerodinamic care recoltează energia din

fluxul de aer de deasupra unui imobil. Asta le face să fie foarte silenţioase şi sigure pentru păsări şi alte animale sălbatice, potrivit Yahoo.

Dipozitivul, util și marilor corporații

”Acesta dispizitiv va schimba total jocurile, adaugând o nouă valoare pe piaţa în creştere rapidă a generării de energie de pe acoperişuri, ajutând corporaţiile să îşi atingă obiectivele de rezilienţă şi de sustenabilitate cu o sursă de energie regenerabilă distribuită neexploatată&quot”, a declarat David Asarnow, CEO al Aeromine.

”Tehnologia brevetată de Aeromine aduce performanţa energiei eoliene pe piaţa generării la faţa locului, atenuând constrângerile moştenite de la turbinele eoliene care se învârt şi de la panourile solare mai puţin eficiente”, anunță compania.

De asemenea, dispozitivul Aeromine necesită 10% din spaţiul necesar pentru panourile solare, fiind capabil să producă energie electrică 24 de ore pe zi, pe tot parcursul anului.

Dispozitivul, folosit și la încărarea mașinilor electrice

Firma inventatoare mai anunță că tehnologia va reduce nevoia unei clădiri de capacitate de stocare a energiei şi ar putea chiar să facă clădirea independentă din punct de vedere energetic, în funcţie de

cum arată, dar și unde este amplasată.

Dispozitivul este testat acum la o unitate de producţie din Michigan, în timp ce aplicaţiile viitoare ar putea include clădiri rezidenţiale mari, precum şi staţii de încărcare a maşinilor electrice.

Nu în ultimul rând, dispozitivul, chiar şi pe vânt moderat, va putea crea energie pentru clădirile mari, cu acoperişuri plate, cum ar fi depozite, centre de date, clădiri de birouri, apartamente…etc.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button