X

Până în urmă cu 4 ani OMS cataloga transgenderismul ca fiind o afecțiune mintală

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Știați că până în urmă cu 4 ani OMS (Organizația Mondială a Sănătății) considera transgenderismul a fi o afecțiune mintală?

Totul s-a schimbat la data de 25 mai 2019, atunci când OMS a aprobat o rezoluție (ICD-11) prin care transgenderismul a fost scos de pe lista afecțiunilor mintale. Și cum OMS are în componență 194 de state membre, acestea au avut la dispoziție 3 ani de zile pentru a implementa în legislația proprie această modificare. Adică până în mai 2022.

Acesta este motivul pentru care cultul transgenderismului a luat amploarea pe care o vedem în prezent.

Personal nu mă interesează ce se consideră a fi o anumită persoană, e treaba fiecăruia. Pe mine mă deranjează că persoanele trans și suporterii lor insista ca restul lumii să-i ia în serios, iar cei ce refuză să intre în jocul lor sunt imediat catalogați a fi transfobi, extremiști etc.

Apropo de asta, activiștii progresiști, cei ce vor să-ți impună cu forța recunoașterea și acceptarea acestor aberații ca fiind ceva normal sunt aceiași care-ți spun că Dumnezeu e o invenție, că Dumnezeu există doar în imaginația ta, că e ceva în care doar niște îndoctrinați religios ar putea crede, nu și ei, adepții realismului științific.

Credincioșii le răspund că e dreptul lor să creadă sau să nu creadă în Dumnezeu, e dreptul lor să-și bată joc de Biserică, e dreptul lor să râdă de „fanaticii religioși care stau la coadă să pupe niște oase”. Nu-i forțează nimeni să creadă în ceva ce ei consideră a fi imaginar, nu-i forțează nimeni să meargă la Biserică, nu-i forțează nimeni să se roage etc.

Dar când e vorba de persoane trans lucrurile se schimbă. Aceiași indivizi bat cu pumnul în masă și te obligă să crezi că un bărbat care se crede femeie e femeie, respectiv o femeie care se crede bărbat este bărbat. Asta în ciuda evidenței, a legilor naturii, a biologiei.

Așa s-a ajuns ca în multe state occidentale s-au dat legi prin care, în ciuda evidenței, bărbații care se cred femei sunt considerați femei, iar femeile care se cred bărbați sunt considerate bărbați. Și de aici pâna la invadarea de către bărbații care se cred femei a spațiilor destinate exclusiv femeilor nu mai e decât un pas făcut cu ajutorul justiției.

De exemplu, în SUA, justiția a decis că neacceptarea unui bărbat care se crede femeie într-un spa destinat exclusiv femeilor este ilegală și discriminatorie.

Acest lucru s-a întâmplat în Seattle, statul Washington, acolo unde un bărbat care se crede femeie a dat în judecată Olympus Spa pentru că i s-a refuzat accesul. Iar judecătoarea care a judecat procesul, Barbara Jacobs Rothstein, i-a dat dreptate. Asta în ciuda faptului că avocații Olympus Spa au arătat că motivul pentru care reclamantului i s-a refuzat accesul e pentru că în spa sunt foarte multe femei care umblă dezbrăcate, iar reclamantul are penis.

Poate sunt eu de modă veche, dar pe vremea mei se învăța la școală, la orele de biologie, că penisul este organul sexual masculin, adică bărbătesc, în concluzie orice posesor de penis este bărbat. Chestie evidentă. Dar nu și pentru judecătoare Barbara Jacobs Rothstein. Aceasta a argumentat că de vreme ce respectivul, în ciuda evidenței, se consideră a fi femeie, trebuie ca toată lumea să-l considere și să-l trateze ca pe o femeie.

Și toate acestea se întâmplă pentru că OMS a decis în urmă cu 4 ani să nu mai considere transgenderismul a fi o afecțiune mintală. Am ajuns să trăim într-un ospiciu în care nebunii fac legile.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button