X

Judecătoarea Adriana Stoicescu, răspuns biblic pentru cei care au jignit-o după ce a criticat mișcarea LGBT

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Judecătoarea Adriana Stoicescu, vicepreședinte al Tribunalului Timiș, revine cu un text pe tema care a stârnit zeci de mii de reacții în ultimele zile. După ce a criticat modalitatea agresivă prin care se încearcă impunerea agendei LGBT în spațiul public, judecătoarea a avut parte de numeroase jigniri și amenințări. Aceasta nu cedează și le răspunde tuturor într-o manieră categorică, astfel;

„Mizeria umană iese la iveală ca uleiul deasupra apei, jignirile nu mai contenesc. Am agitat un cuib de viespi…

Numele străbunicului mei este Rosenfeld. Hai, curaj, antisemitilor… Pe antebratul Dorei, soţia străbunicului meu, era tatuat numărul…

Nu a convins-o nimeni, niciodată, că nu trebuie să mai strângă firimiturile când terminăm de mâncat. Așadar, nu îmi vorbiti despre minorităti si drepturi fundamentale, despre prigoană si discriminare…

Nu mă puteti obliga să accept că omul trebuie lăsat să se simtă dumnezeu ca să fiti voi fericiti. Suntem miliarde cei care credem in El. Nu vă obliga nimeni să simtiti ca noi.

Dar nici pe noi nu puteti obliga să acceptăm că vreti să schimbaţi lumea, asa cum a fost creată de Dumnezeu.

Ce faceti în dormitor, vă priveste. Nu mă interesează că Ionică se iubeste cu Petrică sau că Vasilică se iubeste cu poneiul. E problema lor.

Dar de ce trebuie să vă venerăm pentru asta? De ce trebuie să ieșiți în strada iar noi să ne închinăm în faţa voastră?

De ce trebuie să dăm la o parte două mii de ani si o Carte?

De ce trebuie să vă lăsăm să le vorbiti copiilor despre normalitatea voastră, dar nu le putem vorbi despre El?

Aveti tot dreptul să vă simtiti liberi. De 30 de ani nimeni nu vă mai incriminează. De ce trebuie să ne incriminati pe noi?

Putem trăi împreună, stiu asta. Dar voi vreti mai mult. Vreti sa deveniti majoritari. Şi e simplu. Copiii de 13, 14 ani sunt usor de influențat si convinsi că libertatea absolută e calea spre fericire.

Voi celebrați iubirea, noi celebram IUBIREA. Marşul nostru se cheamă Înviere.

Iubirea noastra e Iubirea Lui. Avem voie sa spunem asta?

O mână de politruci pătaţi la suflet a pornit un război cu Dumnezeu si vreti ca noi să tăcem? Nu putem. Voi vă serbaţi sexualitatea, nu iubirea si nici libertatea. Sunteti îndreptăţiţi să o faceti. Dar lăsati-ne si pe noi să ne serbăm Iubirea. Lăsati-ne să iesim în stradă şi să vorbim despre Cuvântul Întrupat.

Primul cuvânt rostit de prunc este mama. Oricât încercati să schimbati asta, peste milioane de ani va fi tot aşa.

Vreti să vă cununati? Cununia este o taină, la fel ca preotia. Oricât încercati să schimbati asta, peste mii de ani va fi la fel. Vreti să îl înlocuiti? Puteti să încercati. Nu veti reusi niciodata. Pentru că razboiul ăsta nu este decât veşnicul război dintre bine si rău, dintre Dumnezeu si cel căzut.

Căci la asta se reduce totul. La Dumnezeu. Poate veti castiga mici bătălii. Dar, în final, fiti siguri că va avea El ultimul cuvant.

Lapidati-mă. Mâine va apărea altcineva şi va lupta în numele nostru!”, scrie Adriana Stoicescu pe Facebook.

„-Tu de unde esti , ma intreaba un strain.

-Din România ii raspund.

-Mda zice, nomazi, hoţi, tigani ,criminali, femei uşoare…

-Mă scuzi , il intreb…. tu esti cumva nomad, hoţ, criminal… mergi la femei?

-Cine, eu… eu ? Nuuu , raspunde ofensat , …de ce spui asta?

Dacă ti-ar fi plăcut istoria, m-ai fi identificat în Burebista, Decebal, Mircea, Vlad, Mihai, Antonescu…

Dacă ţi-ar fi plăcut sportul, m-ai fi identificat în Nadia Comaneci, Gică Hagi, Ilie Năstase, Simona Halep, Ion Ţiriac…

Dacă ai fi cochetat cu arta muzicii, m-ai fi recunoscut intr-un Ciprian Porumbescu , George Enescu, Gheorghe Zamfir…

Dacă ai fi stiut ce-nseamnă filozof, m-ai fi-ntrebat de Eliade, Cioran, Nicolae Iorga…

Dacă ai fi fost pasionat de sculptură, vorbeam de marele Brâncuşi…

Dacă stiinţa te-ar fi făcut curios, ai fi auzit de Paulescu şi Aslan, de Babeş sau Poenaru…

Dacă ai ști că românul Vlaicu ti-a dat brânci să zbori, sau Coandă, tot român, ti-a pus reactia pe avion, ai fi surprins, asa-i?

Dacă ai fi fost turist in România, am fi vorbit de Marea Neagră, Munţii Carpaţi, Delta Dunării, Mănăstiri si Biserici. Despre Castelul Dracula, lacuri şi cascade, Monumente Istorice si Arhitecturi…

Despre Casa Poporului. Palatul Culturii sau Peleş. Istorie, tradiţii, porturi si obiceiuri. Am fi impărtăşit toate frumuseţile şi minunăţiile ei…

Dacă ai fi fost mai interesat de ţara mea, ai fi aflat c-am avut Regi si Regine, iar pe scenele lumii au urcat oameni de cultură, teatru si film. Scriitori, poeţi, actori si muzicisti. Ai fi fost surprins să afli câte patrimonii UNESCO detine si câte locuri pitoreşti ti-ar fi taiat răsuflarea…

Dar tu, dragă străine, tu, nu stii nimic din toate astea. Nu esti nimic din toate astea.

Nu stii nimic de România mea. Nu stii nimic de pământul istoriei mele. Nu stii nimic de oamenii lui.

Esti doar un ignorant. Atât!

Si, probabil, iţi place să vezi doar ceea ce eşti!… în suflet!

De aici vin eu… aceasta este ţara mea… pământul meu de unde de generații întregi ne tragem seva… acest pământ plătit atat de scump de străbunii noștri chiar cu sângele lor…”

ACEASTA ESTE ŢARA DE UNDE VIN EU SI PE CARE O IUBESC.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. bucuros ca mai avem inca seva ROMANEASCA!
    Si ca Doamna judecator sunt multi oameni de valoare! Asa e! Uraciunea se vrea in Capul locului!

  2. Doamna Adriana vorbeste foarte frumos, dar am o neclaritate: carui Dumnezeu se invhina ? Daca este vorbsa de Tatal Fiul si Duhul Sfant, exista si vor exista intotdeauna solutii, dureroase e drept. Da se inchina unui dumnezeiu monopersonal, atunci solutiile pe care dansa le va propune nu rezolva problema, ci o agraveaza, eventual prin ecumenism…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button