X

PSD la comanda institutului anti-românesc ellie wiezure: A fost schimbat numele liceului „Mircea Vulcănescu”, anunță „cu bucurie”, primarul sectorului 4 Daniel Băluță

Cine mai votează acești bolșevici intră în aceeași categorie cu sioniștii jevrei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță (PSD), a anunțat „cu bucurie” că s-a schimbat numele liceului Mircea Vulcănescu, în liceul economic nr. 1.

„Anunț cu bucurie că, astăzi, Consiliul de Administrație a luat decizia să schimbe numele instituției de învățământ din Liceul Tehnologic «Mircea Vulcănescu» în «Liceul Economic nr. 1». Decizia a fost luată în unanimitate”, a declarat pentru Edupedu.ro primarul Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluță.

Edilul a precizat că decizia luată în C.A. nu schimbă modul de funcționare a liceului, „tot liceu economic era, acum nu a făcut altceva decât sa enunțe profilul”.

Decizia s-a luat pe ascuns, nefiind clar când s-au întâlnit membrii C.A. pentru a lua o astfel de hotărâre. Când ședința a fost publică, în februarie, oamenii au protestat împotriva schimbării numelui lui Mircea Vulcănescu și au nu s-a putut lua o astfel de hotărâre.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Rares Bogdan l-a criticat pe evreul de la externe Bogdan Aurescu petru unele decizii impotriva statului roman, care par a fi tradari. A afirmat ca “este numit” si ca “nu are legitimitatea provemite din alegeri”. “Factorul extern” cum spune Cosmin Guse, a scxos stenograme de la SRI prin care se sugereaza ca este corupt. Daca factorul extern a decis referitor la Mircea Vulcanescu, probabil ca “acest cartof e prea fierbinte”.

      1. Dumitru Coarna, la 13.30 vineri, la Gold FM a spus ca in parmament a amanat in ultimul moment a amana legea instrainarii ultimelor active ale statuluyi roman: paduri, hidro, gaz, nuclearo, etc. etc. A amant si legea executarii silite din orice tara ue inclusiv norvegia si Elvetia, prin semnatura electronica de catre straini a proprietatilor romanului de rand. Toate marile televiziuni cu exceptia Realitatea TV au fugit din sala cand s-a anuntat tema ce urmeaza a fi dezbatuta. Dl Du,mitru Coarna spune ca totoi membrii guvernului sint puscariabili cu minim 15 ani inchisoare pt tradare de tara, si sunt santajati de straini. Dl Mugur Isarescu (Manole) a lucrat la legile care permit executarea silita a omului de rant prin semnatura electronica de catre ceiu din UE.
        DACA ALESII/NUMITII SUNT SANTAJABILI CU 15 ANII INCHISOARE MINIM, CE ASTEPTARI PUTEM AVEA ?

  2. Inca o stire care dovedeste ca singurul statut adecvat al mamaligarului este cel de slugoi si de iobag, dupa cum au dovedit-o si acesti profesori-limaxi, adica fara nici o urma de coloana verticala, care, ca sa le mearga lor bine si sa n-aiba neplaceri, s-au pus in pozitie de capra si l-au mai condamnat inca o data la moarte(cea a memoriei), pe marele economist patriot si martir crestin, Mircea Vulcanescu! Sincer, mi-e rusine ca sunt compatriotul acestor scursuri umane, care s-au facut partasi la acest sacrilegiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button