X

Autoritățile ucrainene încearcă să atragă Georgia într-un conflict cu Rusia

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Autoritățile ucrainene încearcă să atragă Georgia într-un conflict cu Rusia, a declarat premierul Republicii Transcaucaziane Irakli Garibashvili. 

„Am auzit declarații directe ale reprezentanților autorităților ucrainene. Scopul lor a fost deschiderea unui al doilea front”, a spus șeful guvernului.

Garibashvili a subliniat că încercările de a trage Georgia în război nu se opresc, dar guvernul depune multă muncă pentru a preveni un test atât de dificil pentru țară.

Oleksiy Danilov, secretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei , a fost unul dintre primii care a cerut Georgiei să deschidă un al doilea front. Potrivit lui, acest lucru „ar fi de mare ajutor Ucrainei”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Ce a inceput in 2020, odata cu operatiunea CovID, se va sfarsi cu incaunarea lui antihrist ca imparat si dumnezeu a tot pamantul, desigur a tot ce mai ramane din pamant.
    Ciparea, conectarea oamenilor la retea, a inceput odata cu injectarea lor cu seru minune prezentat de toti oamenii fiarei ca cel mai sigur dintre sigure chesti, minunata minune a minunilor ce apare doar in zi de Craciun in Gradina Maicii Domnului, Romania.
    Moneda virtuala, unica, sta sa vina, legal, iar bani de hartie se stie polueaza si ajuta talharii sa-i fure cu sacu.
    Identitatea Digitala e …. ehehe, este aici, e lege data si cu asta.
    Religia unica, se lucreaza la greu, doar cel ce vine ca dumnezeu, cere inchinare de la oile sale.
    Si acum, cum vreti voi sa se inscauneze fiul pierzarii ca dumnezeu daca nu vine ca salvator a tuturor ? Cum sa-l accepte oamenii pe el, cum sa-l adore, daca el nu face o mare minune ? Si cea mai mare minune pe care o va face desigur ca va fi o mare mare Pace dupa marele marele razboi pe care tot el si oamenii lui l-au clocit.
    Tocmai de aceea au nevoie de marele, si total distructivul razboi, de distrugerea lumii vechi, ca cei ce raman sa-l aleaga pe el ca imparat si dumnezeu a tot pamantul.

    Pe scurt, pamantul va cunoaste de la o zi la alta o accelarare a acestui razboi. Toti vorbesc de pace dar nimeni nu o vrea.
    Totul merge spre un razboi nuclear.

    Observati ca toti cei ce va indemnau la vaccinare acum trambiteaza la greu cu razboiul, ba il prezinta ca o binefacere, o minunatie.

    Totul merge spre un razboi nuclear, fiindca lumea e rea si el trebuie sa vina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button