X

Postul TV News Romania, închis de CNA, emite acum sub numele de GlobalNews, iar Cinetube se va numi GlobalNews HD. Vă recomandăm să-l urmăriți

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

S. C. ARTFEST CONSULTING SRL București a solicitat modificarea denumirii și siglei Cinetube / Cinetube HD din București. Solicitările au fost aprobate în unanimitate în ședința CNA din 13 decembrie 2022. Astfel, denumirea (și implicit sigla) se schimbă din Cinetube / Cinetube HD în Global News / Global News HD.

Astfel, toată echipa de jurnaliști de la NewsRomania poate fi urmărită la noul post tv de știri, GlobalNews. Postul poate fi găsit și în grilele principalilor operatori de televiziune prin cablu din Romania: Digi, Vodafone, Orange Romania și Orange Romania Communications, în locul postului Cinetube.

Iată și primul jurnal de știri al GlobalNews

Mai multe emisiuni pot fi găsite pe pagina de facebook a postului tv.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Buna ziua
    Ma intereseaza camd se poate reviziona un documentar despre societatea ASTRA.

    Nu l-am vizionat de la inceput.
    Ma intereseaza în special forma online sau inregistrare.
    Fata mea este la studii in Olanda si este interesata de istofia economica a Romaniei

    Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button