X

Mafia Ciolacu & Alfred Simonis vrea jandarmi în Parlament, pentru a-i păzi de membrii opoziției

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Camera Deputaților analizează introducerea unor sancțiuni mai aspre pentru parlamentarii care se opun fărădelegilor sistemului, inclusiv posibilitatea scoaterii acestora din sală cu jandarmii. 

Conducerea Camerei Deputaților analizează posibilitatea modificării Regulamentului, astfel încât jandarmii să poată fi prezenți la ședințele de plen.

Decizia a venit după ce modificările precedente, care ar fi trebuit să-i țină în frâu pe parlamentarii care nu se conformează directivelor venite în plic de la Bruxelles, nu au avut succes.

Săptămâna trecută, anumiți parlamentari certat s-au chiar în timpul unei ședințe, motiv pentru care se ia în calcul înăsprirea sancțiunilor.

Totuși, scoaterea din sală a unui politician va fi o soluție extremă, aplicată doar în cazul în care acesta nu-și schimbă atitudinea în urma atenționărilor președintelui de ședință.

Cu toate acestea, în prezent, propunerile sunt doar analizate, urmând să fie dezbătute într-o ședință a Biroului Permanent al Camerei Deputaților.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Asta e culmea. Presa are voie destul de selectiv dar jandarmii pot sta acolo permanenet. Or fi de-ai noștri sau de la trupele prezente la noi în țară? Adică ori votezi ce cer ciolacu și ciuca ori iei bastoane pe spinare până ridici ambele mâini sus.

  2. S-a terminat cu egalitatea si in Șparlamentul Romaniei, caci la nivel de tara nu mai era demult egalitate intre cetatenii ei, Constitutia fiind adusa de catre bestiile si slugoii care ne conduc, doar la stadiul unui act gol de orice continut!

  3. Pregatirea Dictaturii lui Antihrist se face de acum ceva vreme prin legi anticrestine dictate de la Bruxelles,prin asuprirea omului,prin legea 487 ,418 etc abolirea proprietatii,identificare digitala,acte biometrice,moneda digitala,burlacizarea romanilor,aducere jidani,prabusire afaceri romanesti,bagatu fortat la nebuni pe oameni de catre politisti,vaccinari obligatorii,etc!LGBTIQ,Infuzie fortata de barbati negrii straini,doar barbati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button