X

Kremlinul denunţă o ”angajare directă” a Occidentului în Războiul din Ucraina, după anunţarea livrării de tancuri grele

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Kremlinul denunţă joi livrarea unor tancuri de luptă moderne de către Occident Ucrainei drept o ”implicare directă” în războiul dintre Rusia şi Ucraina, relatează CNN.

”Există declaraţii constante ale capitalelor europene, ale Washingtonului, potrivit cărora trimiterea unor sisteme de armament Ucrainei, inclusiv tancuri, nu înseamnă în niciun fel o implicare a acestor ţări sau a alianţei în ositilităţile care au loc în Ucraina”, declară într-o conferinţă de presă Dmitri Peskov.

”Nu suntem absolut deloc de acord cu asta. Tot ceea ce face alianţa este perceput ca o implicare directă în conflict. Noi vedem că ea creşte”, avertizează el.

Peskov face aceste declaraţii după ce Germania a anunţat că urmează să furnizeze Kievului 14 tancuri de tip Leopard 2A6, din stocul Bundeswehr (armata germană), şi a decis să-şi autorizeze aliaţii din Occident care dispun de aceste tancuri de fabricaţie germană să facă la fel.

Statele Unite au anunţat, la rândul lor, că trimit Ucrainei 31 de tancuri de tip Abrams.

Select a Donation Option (EUR)

Enter Donation Amount (EUR)

2 comentarii

  1. America nu va trimite nici măcar o șenilă în Ukrania darămite tancuri. Cei care trebuie să ajungă în fundul gol și dezarmați în fața armatei ruse sunt ieoropenii. Ei trebuie spă rămână fără tancuri, fără avioane, fără apărare antiaeriană, fără bani, fără oameni capabili să lupte astfel încât Ieoropa să pară o pradă ușoară și Russia să-și înfigă dinții în ea. Abia atunci va veni oncle Sam de peste baltă, va interveni cu scopul de a deveni nu doar stăpânul Ieoropei cum este acum dar și stăpânul Russiei. Nu cred că Russia nu s-a prins de figură. Sau va dota Ukrania cu arme nucleare cu scopul de a rade Moskowa de pe fața pământului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button