X

Virgil Popescu urmează să fie demis după accidentul de la mina Jilț

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Premierul Nicolae Ciucă ia în calcul remanierea ministrului Energiei, Virgil Popescu, după accidentul de marți soldat cu trei morți de la mina Jilț, o exploatare carboniferă deținută de compania de stat Complexul Energetic Oltenia, au declarat surse guvernamentale.

Ciucă ar fi cerut deja demisii la vârful CE Oltenia și acordarea de despăgubiri pentru familiile celor trei morți și celor zece răniți de la cariera Jilț, potrivit surselor citate. Compania de stat a anunțat deja despăgubiri, dar și demiterea unor directori. În plus, premierul a cerut și un plan de investiții pentru remedierea condițiilor de lucru și transport.

Reamintim că ministrul Energiei, Virgil Popescu, a cerut miercuri demisia a trei directori din cadrul Complexului Energetic Oltenia, pe cale ierarhică, ce răspund direct de activitatea Carierei Jilţ Sud.

Accidentul s-a produs în momentul în care autovehiculul în care se aflau angajații a derapat pe un pod și s-a răsturnat peste transportor, impactul soldându-se cu 16 victime. Printre acestea se numără 14 salariați ai CE Oltenia, dintre care 3 au decedat.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. ” A fost nevoie să moară niște oameni” (așa cum zicea Iohannis)ca să poată fi demis un ministru trădător, obedient care a adus pagube țării!!

  2. Mda,maurul și a făcut datoria,maurul poate sa plece.Adeca a distrus ce avea în ordin de la controlorii lui,acum scapa ca șobolanii pe corabia ce se afunda.
    Geaba fugi, ca teapa ta de 3 metri lungime e deja cioplita și te ajunge din urma!

    1. @TeslaBineAscutita:
      O fi deja cioplita teapa de 3 metri a lui VP dar nu-i suficient….mai trebuie sa fie si cine sa manuiasca acea teapa; ori aceia – care ar trebui sa foloseasca teapa conform scopului pentru care a fost cioplita – lipsesc din randul poporului roman…fara ei, teapa aia de 3 metri nu e decat un bat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button