X

„Războiul a dispărut de pe Twitter”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Noi ciocniri între Elon Musk și guvernul ucrainean.  Kievul l-a criticat pe miliardarul american pentru acoperirea de către Twitter a războiului din Ucraina care s-ar înrăutățit în ochii ucrainenilor de când șeful Tesla a preluat controlul celebrei rețele sociale, scrie Il Giornale

„Războiul din Ucraina a dispărut din tendințele Twitter. O reducere radicală a tweet-urilor care menționează acoperirea agresiunii ruse. Utilizatorii nu au voie să se înregistreze sau să acceseze un cont cu un telefon cu număr ucrainean”. a postat pe Twitter Mikhailo Podolyak, consilier al președintelui ucrainean,

Înaltul oficial l-a pus sub semnul întrebării chiar pe Elon Musk:

„Elon Musk, mă întreb dacă vom vedea vreodată Dosarele Twitter în toamna/iarna 2022? ”.

Presa ucraineană a raportat că Twitter va înceta să accepte abonați ai operatorilor de telefonie mobilă din Ucraina , deoarece nu mai este posibil să se indice numărul „+380” la crearea unui cont. Rețeaua de socializare ar fi închis atunci posibilitatea verificării unui cont din Ucraina și ar fi limitat crearea altora noi. Problema, a scris Odessa Journal, a fost găsită atât pentru versiunea de browser a Twitter, cât și pentru aplicația mobilă.

Din 24 februarie până astăzi, Ucraina a avut o relație complicată cu Musk, unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Miliardarul a fost lăudat în primele zile ale conflictului pentru că a oferit gratuit Kievului mii de dispozitive de internet prin satelit Starlink (fabricate de SpaceX controlat de Musk) .

Cu toate acestea, prietenia a fost pusă la încercare câteva luni mai târziu, când Musk și-a exprimat sprijinul pentru condițiile de pace respinse de Kiev, cerând ca Crimeea, anexată de Moscova în 2014, să fie declarată oficial parte a Rusiei și ca în alte teritorii ocupate sa fie realizate referendumuri sub supravegherea Națiunilor Unite asupra faptului dacă Moscova ar trebui să rămână sau la conducere.

Anterior, magnatul a cerut Pentagonului bani pentru a continua să furnizeze internet Ucrainei prin sateliții săi Starlink.

Schimbarea Twitter

Între timp, Washington Post a scris că Twitter și-a desființat brusc Consiliul de încredere și siguranță, sau comitetul de securitate socială. Pentru ziarul american ar fi „cel mai recent semn că Elon Musk distruge ani de muncă și instituții create pentru a face rețeaua de socializare mai sigură”.

Membrii comitetului, a precizat WP, au primit un e-mail, al cărui subiect era „Vă mulțumesc”, informându-i că comitetul nu mai este „cea mai bună structură” pentru a aduce „perspective externe în activitatea noastră de dezvoltare, produse și politici”. E-mailul ar fi sosit cu mai puțin de o oră înainte de o întâlnire Zoom a membrilor comitetului cu directorii Twitter pentru a discuta despre evoluțiile recente.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Uitati ce zicea staretul Efrem acum cativa ani…

    Eu am nişte preconcepţii despre medicamentele chimice. Şi asta a fost şi o modalitate să exprim lucrul acesta. Şi am făcut tot felul de reţete. Pentru gripă, antibiotice naturale şi putem astfel să evităm antibiotice chimice. Nu suntem împotriva medicamentelor, dar atunci când cineva poate să folosească plantele e mai bine să recurgă la plante”, spune stareţul.

    https://stirileprotv.ro/romania-te-iubesc/secretele-muntelui-athos-calugarul-roman-caruia-ii-cerea-sfaturi-si-printul-charles.html

  2. Acum ei ne dau termene indepartate: peste doi ani, in 2025, pana in 2030….
    Dar de fapt totul se va intampla fulgerator in 2023!

    👇

    Generalul Flynn:

    Cardul digital de vaxinare și moneda digitală vor fi impuse în curând

    Gen. Flynn: Digital vax card and digital currency are coming soon – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2022-12-15-flynn-digital-vax-card-currency-coming-soon.html#

    Generalul Michael Flynn, fost consilier al fostului președinte Donald Trump, a avertizat că ID-ul vaccinului digital și moneda digitală vor fi impuse în curând.
    El a emis acest avertisment în timpul unei apariții recente în podcastul “Flyover Conservatives” cu David și Stacy Whited.
    Flynn le-a spus cuplului că americanii trebuie să înțeleagă că se face un efort strategic pentru a prelua țara.
    Având în vedere acest lucru, el a îndemnat oamenii să acorde atenție Noii Ordini Mondiale, Forumului Economic Mondial și monedei digitale, deoarece acestea sunt foarte reale.
    Potrivit fostului consilier al lui Trump, toate țările membre ale Grupului celor 20 (G20) au dat o ștampilă de aprobare SUA pentru a deveni țara principală pentru ID-ul vaccinului digital.
    “Ei vor pune în aplicare acest lucru într-o serie de faze.
    În principal, va fi în interiorul guvernului la început pentru a rula pe departamente, agenții, activități și comisioane pentru a utiliza forma digitală a monedei digitale.
    Dar cred că mai avem probabil un an, cel mai tarziu peste un an și jumătate distanță de momentul în care vom avea un fel de element de control asupra vieții noastre prin modul în care ne cheltuim banii sau prin tipul de bani pe care îi putem cheltui”, a spus Flynn.

    Flynn a spus că oamenii vor descoperi că acesta este tipul de conversație în care vor trebui să se regăsească.
    “Nu se va întâmpla în următoarele 30 de zile.
    Dar se va întâmpla cel mai probabil în următorii doi ani, cu siguranță, in următorii doi ani cu certitudine.
    Cardul [ID vaccin digital] este real. Această monedă digitală este foarte reală.
    Puteți să să cititi despre ea online”, a spus el.

    https://www.brighteon.com/e3775b8d-35e0-4aaa-90f2-e21398bb0306

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button