X

Directorul Pfizer REFUZĂ să se prezinte în Parlamentul European și să explice contractele de achiziție de vaccinuri

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Albert Bourla, CEO-ul gigantului farmaceutic Pfizer, a refuzat încă o dată să se prezinte în Parlamentul European, unde comisia specială pentru Covid-19 îl invitase să vină și să dea explicații cu privire la acordurile încheiate cu Comisia Europeană pentru furnizarea de vaccinuri pentru Țările UE, scrie publicația RTBF, citată de Marius Tucă. 

Europarlamentarul belgian Kathleen Van Brempt (Vooruit), care prezidează această comisie specială, a vorbit despre acest lucru luni.

„Regret profund acest refuz. UE a cheltuit o mulțime de fonduri publice în timpul pandemiei pentru producerea și achiziționarea de vaccinuri. În calitate de decident al bugetului european, parlamentul are dreptul de a avea deplină transparență în ceea ce privește această cheltuială și negocierile care au precedat-o”, a spus ea.

Deputații au dorit să aibă acces la toate documentele referitoare la negocierile premergătoare contractelor de achiziție în avans a vaccinurilor împotriva Covid-19. Acestea lipsesc pentru cel de-al treilea contract cu Pfizer.

În octombrie, a fost organizată o primă audiere în Parlamentul European cu conducerea unor mari producători de vaccinuri precum CureVac, Novavax și GSK. Albert Bourla a lipsit intenționat, trimițând în locul lui un colaborator.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Pubertatea precoce la tot mai multi copii datorita… utilizarii telefoanelor android și tabletelor

    https://scitechdaily.com/

    Conform rezultatelor unui studiu la șobolani prezentat la cea de-a 60-a reuniune anuală a Societății Europene de Endocrinologie Pediatrică, expunerea regulată la lumină albastră prin intermediul tabletelor și smartphone-urilor poate schimba nivelul hormonilor și poate crește riscul de pubertate precoce.
    Expunerea mai mare la lumina albastră a fost asociată cu debutul precoce al pubertății la șobolanii de sex feminin, care au avut, de asemenea, niveluri mai scăzute de melatonină, niveluri mai ridicate de anumiți hormoni de reproducere și modificări fizice ale ovarelor lor.

    Utilizarea unui dispozitiv mobil care emite lumină albastră a fost deja asociată cu modele de somn perturbate la copii, dar rezultatele actuale sugerează că pot exista riscuri suplimentare pentru dezvoltarea copilului și fertilitatea viitoare.
    Ce se întâmplă cu lumina albastră emisă de ecrane Gadgeturile care produc lumină albastră, cum ar fi tabletele și smartphone-urile, au fost asociate anterior cu o calitate redusă a somnului atât la copii, cât și la adulți.
    Acest lucru este considerat a fi pentru că lumina albastră interferează cu creșterea seara în nivelurile de melatonina hormon, care pregătește corpul nostru pentru odihnă și somn.

    Nivelurile de melatonina sunt, în general, mai mare în timpul pre-pubertate decât în timpul pubertății, care este gandit pentru a juca un rol în întârzierea debutul pubertății. Pubertatea este un proces complex care implică coordonarea multor sisteme și hormoni ai corpului. În ultimii ani, mai multe studii au raportat creșteri ale debutului precoce al pubertății pentru fete, în special în timpul pandemiei de COVID-19.
    Relația dintre expunerea la lumina albastră și scăderea nivelului de melatonină sugerează că creșterea timpului petrecut la ecran la copii poate juca un rol în această creștere raportată.
    Cu toate acestea, este foarte dificil să se evalueze acest lucru la copii.

    Cum s-a făcut și ce au arătat noile cercetări

    În acest studiu, Dr. Aylin Kilinç Uğurlu și colegii din Ankara, Turcia, au folosit un model de șobolan pentru a investiga efectele pe care expunerea la lumina albastră le are asupra nivelului hormonilor reproductivi și asupra momentului de debut al pubertății.
    Șobolanii de sex feminin au fost împărțiți în trei grupe de șase și au fost expuși fie la un ciclu normal de lumină, 6 ore sau 12 ore de lumină albastră.
    Primele semne de pubertate au apărut semnificativ mai devreme în ambele grupuri expuse la lumină albastră, iar cu cât durata expunerii este mai lungă, cu atât debutul pubertății este mai devreme.

    Șobolanii expuși la lumină albastră au avut, de asemenea, niveluri reduse de melatonină și niveluri crescute de hormoni de reproducere specifici (estradiol și hormon luteinizant), precum și modificări fizice în țesutul ovarian.
    Toate acestea au fost semne tangibile ale debutului pubertății.
    La 12 ore de expunere, șobolanii au prezentat, de asemenea, unele semne de deteriorare celulară și inflamație în ovarele lor.

    Ce spun cercetătorii

    Dr.. Aylin Kilinç Uğurlu a declarat: “Am constatat că expunerea la lumina albastră, suficientă pentru a schimba nivelul melatoninei, poate modifica, de asemenea, nivelul hormonilor de reproducere și poate provoca debutul precoce al pubertății în modelul de cercetare cu șobolani.
    Mai mult decât atât, cu cât expunerea este mai mare, cu atât debutul pubertății este mai devreme.”
    Pe de altă parte, dr. Aylin Kilinç Uğurlu a subliniat:
    “Deoarece acesta este un studiu la șobolani, nu putem fi siguri că aceste constatări se vor repeta la copii, dar aceste date sugerează că expunerea la lumina albastră ar putea fi considerată un factor de risc pentru debutul precoce al pubertății”.”

    Este dificil să se imite expunerea șobolanilor la lumina albastră pentru a fi echivalentă cu utilizarea telefoanelor mobile și a tabletelor de către un copil.
    Dar debutul pubertății la șobolani este aproximativ același ca la om atunci când luăm în considerare speranța de viață mai mică a șobolanilor.
    Modificările hormonale și modificările ovulației care apar în timpul pre-pubertății și pubertății la șobolanii de sex feminin sunt, de asemenea, comparabile cu oamenii. Astfel, în ciuda limitărilor studiului, aceste constatări susțin investigarea în continuare a posibilelor efecte ale expunerii la lumina albastră asupra nivelului hormonilor și debutul pubertății la copii.

    Dr.. Aylin Kilinç Uğurlu adaugă: “Deși nu este definitivă, am recomanda ca utilizarea dispozitivelor care emit lumină albastră să fie redusă la minimum în anii prepubertali, în special noaptea, când expunerea poate avea cele mai multe efecte modulante hormonale.”

    Πρόωρη εφηβεία σε ολοένα και περισσότερα παιδιά εξαιτίας… κινητών και tablet. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
    https://tasthyras.wordpress.com/2022/12/07/%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%89%cf%81%ce%b7-%ce%b5%cf%86%ce%b7%ce%b2%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%83%cf%8c%cf%84/

    https://www.iatropedia.gr/paidi/proori-efiveia-se-oloena-kai-perissotera-paidia-eksaitias-kiniton-kai-tablet/160203/

    👇
    Parintele Nicolae Steinhardt ne descrie profetic implicatiile digitalizarii asupra personalitatii umane. De aici putem intelege predilectia lui antihrist pentru digitalizare (proiectul blue beam etc):

    Lumea occidentala alfabetizata (si indeosebi lumea tiparului) se opune celei tribale dinaintea ei ori din alte spatii terestre; prima ( cronologic) e vizuala, fragmentata, specializata; cealalta e intemeiata pe simtul auzului. Aceasta nu desparte ci, dimpotriva, inglobeaza. Abia astazi tehnica electronica incepe sa apropie lumea occidentala (vizuala) de lumea audio-tactila si orala a tribului, insa nu la scara (veche) satului, ci la scara planetara ori a „tribului global”.
    Noua tehnologie electronica isi intinde reteaua de prelungiri ale simturilor si nervilor nostri (caci orice tehnologie e o „prelungire” a capacitatilor omului) asupra intregului pamant. Ea nu prelungeste un anume simt sau organ (de ex.: tiparul e prelungirea vazului, masina e prelungirea mainii, roata e prelungirea piciorului) ci insusi sistemul nervos central.
    Digitalizarea deschide calea unei extensiuni a insusi procesului de „luare la cunostinta” ( ori la constiinta, daca-i vorba) pe scara mondiala si fara verbalizare.
    Consecintele nu intarzie. Astfel, unul din principalele efecte ale televiziunii este desfintarea adolescentei. Copilul trece acum, datorita prezentei continue a televizorului, de-a dreptul la maturitate, sarind peste faza intermediara si incerta („varsta critica”) a formatiei sale, si cere societatii o participare imediata la care tanarul dinainte vreme nu se putea gandi decat dupa ani de invatatura si pregatire si asimilare a resorturilor mediului inconjurator.
    Tehnologiile, dupa ce devin prelungiri ale organelor noastre si ale sistemului nostru nervos central, vor fi menite a multiplica forta si rapidiatea lor.
    Insa rolul precumpanitor al tehnologiilor bazate pe circuitele digitale instantanee va duce la un nou salt global (planeta va fi supusa toata regimului audio-tactil-vizual al satelitilor transmitatori).
    Iar cum, circuitele digitale nu prelungesc un anume simt sau organ ci sistemul nervos central (adica personalitatea), se va realiza un camp global al constiintei globale (infrastructura pregatirii venirii lui Antihrist n.n.)
    Si tocmai pentru ca lucreaza direct asupra cortexului va putea exercita influente nespus mai categorice.

    Invisible Ink Could Reveal whether Kids Have Been Vaccinated – Scientific American
    https://www.scientificamerican.com/article/invisible-ink-could-reveal-whether-kids-have-been-vaccinated/

    CERN, DNA, and the Mark of the Beast –
    https://jimdukeperspective.com/cern-dna-and-the-mark-of-the-beast-jim-duke-perspective/

    https://m.youtube.com/watch?v=GyHGBZNxwuE

    CRISPR ML – Microsoft Research
    https://www.microsoft.com/en-us/research/project/crispr/

    Microsoft, UW demonstrate first fully automated DNA data storage
    https://news.microsoft.com/innovation-stories/hello-data-dna-storage/

    Cibernetica, cred, a pus din nou in mod acut pe tapet maniheismul si marcionismul.

    Satanismul, acum, ia ciudatul aspect marcionist al Satanei asezate pe tronul ceresc.
    Ortodoxia nu constituie un monism deist sau cibernetic, ci o calda credinta rationala in jertfa lui Hristos.
    Hristos, in cosmos, e un scandal. Hristos nu putea semnifica altceva decat un mit (pentru materialistii veacului XIX), sminteala (pentru evrei) ori nebunie (pentru elini).

    Cibernetica, in primul rand, si apoi astrofizica, in mare masura si ea, a contribuit la impunerea – astazi aproape necontestata – a notiunii de „programare” in problema creatiei cosmosului.

    Iar multi dintre cei pe care ideea de creatie ii sperie ori ii stinghereste, se arata receptivi unei expresii autentificate de stiintele pozitive. Programarii, astrofizica i-a adus ori mai bine zis i-a furnizat drept punct de reper: ideea Big Bang. Explozia primitiva. Explozia cui? A Primordialului Atom, fireste, cel atotdetinator al potentialului energetic universal. Explozia s-a produs cand? „La inceput”. Si care a insemnat ce? Creatia, se intelege, a cosmosului.
    Schema aceasta comogonica – foarte sumar rezumata, desigur, insa nu denaturata – nu este, in ciuda aparentelor, o inovatie a stiintei contemporane, o solutie intru totul originala a eforturilor combinate cibernetico-astronomice.
    Ea nu este, in fapt, decat transpunerea in grai adecvat stiintelor predominante in timpul nostru a unei mult mai vechi cosmogonii, si anume a celei hinduse.
    Brahma, aici, joaca rolul Atomului Primordial. El e creatorul, vesnicul fauritor de efemere vesnicii.
    Usor se poate vedea ca ipoteza cosmosului in explozie-expansiune-contractie a fost simbolic schitata de the-cosmogonia-hindusa: incercarea de a lamuri si legitima principiul universal al dualitatii si dialecticii, dorinta de a realiza impacarea creationismului cu incredintarea vesniciei materiei si vesniciei timpului.
    Acest rol de Programator si Creator este rezervat de ereticii marcionisti si maniheisti Demiurgului, creator al materiei si suveran peste ea: Satana, Lucifer, diavolul. In Iisus Hristos potrivit invataturii lui Marcion, Dumnezeul cel Bun, principiul spiritual, a venit pe pamant si a asumat un trup aparent.
    De Lucifer se spune in Biblie ca e tatal minciunii, caci el cel dintai si-a inchipuit bietul, in mintea lui incendiata de orgoliu, ca poate sa se aseze in locul lui Dumnezeu, construind planuri, care se topesc mereu in fata Atotputernicului si a realitatii asa cum e. Robi ai minciunii, purtati de acelasi izvor al orgoliului arhitect de constructii inconsistente, sunt toti acei oameni adepti ai luciferismului.

    👇☝️👇☝️👇☝️👇☝️👇☝️👇☝️👇☝️👇☝️👇

    Este vorba de robotizarea întregului mediu ambiant și controlarea din diverse centre de comandă a activității umane inclusiv a transportului, prin mașini electrice fără șofer.

    Scenariul seamănă foarte mult cu fanteziile futuriste ale lui H.G. Wells, Oliver Reiser și Pierre Teilhard de Chardin, care își imaginau o centrală de comandă care să gestioneze și să controleze atât sistemul pământului, cât și toate activitățile umane – cu alte cuvinte, un Creier mondial.

    Acest «templu» al sateliților propus este viziunea pe care omul trebuie să și-o reprezinte. Nu se va afla pe suprafața pământului. Va fi un templu din ceruri…

    Pentru a coordona și eficientiza această colectare de date, se propune o rețea globală de „Centre de operațiuni ale pământului” care „va utiliza datele, expertiza și capacitățile și, în cele din urmă, va ajuta [omenirea] să răspundă provocărilor schimbărilor climatice.

    Sursa:
    Un „Creier global” ne va controla din „Templul din ceruri” al sateliților fiecare mișcare ca să salvăm pământul de emisiile noastre de carbon. Se întâmplă acum: „Agenda noastră comună” pusă la cale de ONU și Forumul Economic Mondial | ActiveNews
    https://m.activenews.ro/covid-era-covid-si-marea-resetare-the-great-reset/Un-%E2%80%9ECreier-global-ne-va-controla-din-%E2%80%9ETemplul-din-ceruri-al-satelitilor-fiecare-miscare-ca-sa-salvam-pamantul-de-emisiile-noastre-de-carbon.-Se-intampla-acum-%E2%80%9EAgenda-noastra-comuna-pusa-la-cale-de-ONU-si-Forumul-Economic-Mon-175138

  2. Gianna Jessen:
    Dacă avortul are legătură cu drepturile femeilor, atunci care sunt drepturile mele?
    (video)

    https://youtu.be/BIjUxvo9T8w

    De la discursul Giannei Jessen la Congres, ca parte a anchetei Planned Parenthood privind traficul de organe fetale.

    De Julie Roys, 09/09/15.

    Dacă avortul este despre drepturile femeilor, care sunt drepturile mele?”

    Gianna Jessen s-a adresat astăzi Comitetului Judiciar al Camerei Reprezentanților din SUA cu întrebarea de mai sus – și a avut propriile motive întemeiate.

    În urmă cu patruzeci și trei de ani, Jessen a supraviețuit în mod miraculos unui avort cu perfuzie cu sare.

    Astăzi, ea a spus povestea ei incredibilă comisiei judiciare federale care investighează practica Planned Parenthood de a colecta spre vânzare membrele și organele umane de la fetușii avortați – chiar și cei care s-ar fi putut naște vii.

    Iată videoclipul și mărturia lui Jenssen, inclusiv câteva fotografii cu ea pe care le-a prezentat ca dovadă.

    http://julieroys.com/gianna-jessen/

    Buna dimineaţa
    Numele meu este Gianna Jessen și aș dori să vă mulțumesc pentru ocazia de a depune mărturie astăzi aici.
    Mama mea biologică era însărcinată în șapte luni și jumătate când a mers la Planned Parenthood care a sfătuit-o să facă un avort în al treilea trimestru cu soluție salină.

    Această metodă de avort arde copilul în interior și în exterior, orbește și provoacă sufocare la copil, care se naște apoi mort, de obicei în 24 de ore.
    Aici aș dori să vă arăt fotografia mea, astfel încât să puteți vedea de la ce am supraviețuit.
    Dar, în loc să mor, după 18 ore de arsură în pântecele mamei mele,
    m-am născut viu la o clinică de avort din Los Angeles, pe 6 aprilie 1977.
    Puteți vedea fotografii din fișa mea medicală.
    Fișa mea medicală spune:
    “Născut viu după avortul cu sare” la ora 6 dimineața Niki!!!
    Din fericire, medicul nu ajunsese încă la muncă.
    Dacă ar fi fost acolo, m-ar fi exterminat prin strangulare, înec sau m-ar fi lăsat abandonata ca să mor.
    În schimb, o asistentă a chemat o ambulanță și am fost dusă la spital. Medicii nu se așteptau să trăiesc.

    Am supraviețuit, totuși.
    Ulterior am fost diagnosticată cu paralizie cerebrală, care a fost cauzată de o lipsă de oxigen în creier în timp ce am supraviețuit avortului.
    Ar fi trebuit să nu-mi pot susține niciodată capul sau să merg.
    Dar eu o pot sa fac asta.
    Iar paralizia cerebrală a fost un mare cadou pentru mine.

    În cele din urmă am fost plasat în plasament și ulterior adoptata.
    Depun marturia mea limpede.
    O iert pe mama mea biologică.
    În primul an de la nașterea mea, am fost folosit ca martor într-un caz în care un medic a fost prins sugrumând un copil în scopul morții după ce s-a născut viu.
    Margaret Sanger, fondatoarea Planned Parenthood, a declarat:

    “Cel mai plin de compasiune lucru pe care o familie numeroasă trebuie să-l facă unuia dintre membrii săi este să-l omoare.”
    – Margaret Sanger, “Femeia și rasa nouă”

    Planned Parenthood nu se rușinează de ceea ce a făcut sau încă mai face.
    Dar cu siguranta va trebui și fara indoiala vom da socoteală ca națiune, înaintea lui Dumnezeu, pentru indiferența noastră si pentru uciderea a peste 50 de milioane de copii în pântece.
    De fiecare dată când ezităm ca indivizi și nu putem înfrunta acest rău, mă întreb: câte vieți au fost pierdute prin tăcerea noastră, în momentul în care ne asigurăm că suntem slaviti de oameni și nu deranjam pe nimeni;
    Câți copii au murit, au fost dezmembrați și membrele lor vândute, pentru ego-ul nostru, pentru confortul nostru și pentru imoralitatea noastră?
    Cate Lamborghini au fost cumpărate cu sângele unor copii nevinovați?
    Sângele lor strigă către Domnul Dumnezeu de pe pământ, ca sângele lui Abel.
    Nici unul dintre ei nu este uitat de Hristos. Aș dori să întreb Planned Parenthood la 43 de ani de la eveniment prin următoarele întrebări:
    Dacă avortul se referă la drepturile femeilor, atunci care au fost ale mele?
    Utilizați în mod constant argumentul “Dacă bebelușul este cu handicap, trebuie să eliminam sarcina”, ca și cum ați putea evalua calitatea vieții cuiva.
    Este viața mea mai puțin prețioasă din cauza paraliziei mele cerebrale?
    Ați eșuat, în aroganța și lăcomia voastră, să vedeți un lucru: cum se întâmplă adesea să fim învățați cu înțelepciune de către cei mai slabi dintre noi – ceva care lipsește cu desăvârșire în națiunea noastră de astăzi.
    Și atât nebunia și rușinea noastră sunt cele care ne orbesc, astfel încât să nu putem vedea frumusețea la cei suferinzi.

    Planned Parenthood folosește înșelăciunea, denaturarea limbajului și sloganuri precum “dreptul femeii de a alege” pentru a-și atinge obiectivele financiare.
    Voi arăta cât de bine folosesc această tehnică folosind următoarea poziționare:

    “Receptivitatea maselor este foarte limitată, inteligența lor este mică, dar puterea lor de a uita este enormă.
    În consecință, toată propaganda eficientă trebuie să se limiteze la foarte puține puncte și trebuie să fie agatată de aceste lozinci până când ultimul membru al publicului înțelege ce vrei să înțeleagă din sloganul tău”.”
    – Adolf Hitler.

    Auzim adesea că, dacă Planned Parenthood este lipsit de resurse si ca va exista o criză pentru sănătatea femeilor fără serviciile pe care le oferă.
    Acest lucru este absolut fals. Centrele de susținere a sarcinii există la nivel național ca o potențială opțiune pentru femeia aflată în criză.
    Toate serviciile lor sunt gratuite și confidențiale și pot fi realizate prin trimiterea unui mesaj: “HELPLINE” către 313131.
    Există acces la teste vitale pentru femei, în afara Planned Parenthood. Nu suntem o națiune fără optiuni de alegeri.
    Planned Parenthood colectează 500 de milioane de dolari anual, cu scopul principal de a distruge și dezmembra bebelușii.
    Nu-mi spuneți că acestia nu sunt copii vii. Bătăile inimii o dovedesc.
    Același lucru este valabil și pentru ecografia 4D.
    Dar mai este și faptul că se vând organe umane pentru profit.
    Nu-mi spuneți că aceasta este doar problema unei femei.
    Este nevoie atât de un bărbat, cât și de o femeie pentru a crea un copil.
    Și în acest moment aș dori să vorbesc cu bărbații care mă ascultă: Va nașteti pentru măreție.
    V-ați născut pentru a apăra femeile și copiii.
    Să nu fim folosite sau să fim abandonate, deci să nu stati indiferenți, când știti că ni se face rău.
    Vă rog să fiți curajoși.
    În concluzie, permiteți-mi să va spun:
    Eu sunt vie numai prin puterea lui Iisus Hristos.
    În El trăiesc, mă mișc și astfel am avut încredere în existența mea.
    Fără Hristos nu aș avea nimic.
    Cu El, am totul.

    Γιάννα Τζέσεν: Εάν η άμβλωση έχει να κάνει με τα δικαιώματα των γυναικών τότε ποια ήταν τα δικά μου; (βίντεο) | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
    https://tasthyras.wordpress.com/2022/12/07/%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%b6%ce%ad%cf%83%ce%b5%ce%bd-%ce%b5%ce%ac%ce%bd-%ce%b7-%ce%ac%ce%bc%ce%b2%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%ce%bd/#more-61884

    1. Foarte impresionant. Am vazut di video cu femeia pe youtube.
      Prin ea, ne vorbeste ÎNSUSI DUMNEZEU ,sa se stopeze cu uciderea “legalā” si programatā a pruncilor. DUMNEZEU a tinut pruncul in viata, sa creasca frumos , nu perfect si sa devina o femeie desteapta , ca sa spuna lumii ceea ca a spus. Desigur, sunt multe de comentat. Mā opresc la un singur lucru: nu vva Obama homosexualul (“sotia” Michelle e defapt barbat travestit si cu implanturi genetice, tâte, solduri si tratament hormonal, dar cu “chestiile” între picioare valabile, scuze…acesta este adevarul, gasiti video pe bitchute), nu cumvs Obama , care e unealta satanei si a globalistilor a planificat scele institiutii guvernamentale de mācelārire copii si avorturi, numite Planethood parenting + Hilary Clinton, alta satanistā?!! Ne apropiem de Adevār.

      Mā întreb cât ne mai rabdā DUMNEZEU, deoarece multi “ortodocsi” nu iau nici o atitudine, dar, cāldiceii si cei care tac cu nepāsare, nu vor vedea pe DOMNUL în Împārātia Cerurilor.
      Ne cernem.
      Câtā dreptate a avut pārintele Arsenie Boca. Rāsuflarea hidrei peste tot….

      Doamne ajutā!

  3. Stiti cumva cum se poate procure cartea in format electronic? Nu locuiesc in tara si as vrea sa o traduc in engleza.
    Ma intereseaza la ce oagina ati gasit cimentariile despre catolici si Greco-Roman catoluci
    Doamne ajuta-ne!

    Daca puteti sa imi raspundeti prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button