X

Ce ascunde Rafila? OMS anunță pe Facebook că “a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 – 2030”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) anunță într-o postare pe Facebook că „tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 – 2030″. Pe site-ul Ministerului Sănătății nu apare nicio informație in acest sens, nu cunoaștem ce conține in realitate aceasta “strategie” si ce a semnat Alexandru Rafila in numele nostru.

Redăm postarea OMS:

„Strategia a fost elaborată împreună cu Ministerul Sănătății – România și stabilește cadrul de colaborare între OMS și România și oferă o direcție strategică în domeniul sănătății pentru următorii șapte ani.

Prin acest document, OMS se angajează să:

– contribuie la îmbunătățirea sănătății oamenilor din România,

– sprijine realizarea obiectivelor de sănătate stabilite în Strategia Națională de Sănătate a României,

– să dezvolte noi modalități de lucru eficiente și eficace, asigurându-se că reducerea inegalităților în materie de sănătate rămâne în centrul fiecărei activități.

Mulțumim Ministerului Sănătății pentru sprijinul și colaborarea continuă cu OMS.”, se mai arată în postarea Biroului OMS din țara noastră.

“Neexistând nicio informare oficială din partea Ministerului Sănătății în care să se indice atât conținutul complet al acestei Strategii de cooperare 2024-2030 cu OMS, cât și actul național și emitentul lui care să ‘ratifice’ această semnare de strategie de cooperare, sunt în imposibilitatea de a verifica dacă Ministrul Rafila și-a depășit competențele și semnează pentru și în numele României Strategii de Cooperare al cărui conținut nu ni-l duce la cunoștință, dar ulterior ne impune diverse măsuri obligatorii (cum s-a mai întâmplat), spunându-ne că așa au decis specialiștii ‘nenumiți’.”, comenteaza avocata Elena Radu,

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button