X

[VIDEO] Ereticul patriarh, Bartolomeu de Istanbul, face cadou unui imam, un coran păgân, tipărit chiar de Patriarhia ecumenică

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La data de 12/11/22 patriarhul Bartolomeu a fost pentru scurt timp pe insula Kos înainte de sosirea sa în Cipru pentru serviciul funerar al lui Hrisostom al II-lea.
Evenimentul este marcat de o tristețe provocata de omul interpus, care în spatele măștii „patriarhului fanarului” a trădat și continuă să trădeze Ortodoxia și Grecia.

În jurul minutului 11.00 a videoclipului, imamul din Kos îi explică jurnalistului că patriarhul Bartolomeu i-a dat un Coran tradus în limba greacă și spune cât de emoționat este.
Acum spera că vor putea face mai multe exemplare pentru a le distribui copiilor greci!
Imediat după aceea, Mitropolitul Ieremia de Ankara a explicat cum a fost făcută versiunea acestui Coran. Lăsați sa auda si fraierii care merg și lasă bani „patriarhiei fanarului” să se delecteze cu aceste informații! :

„Această publicație a fost editata la Geneva.
A avut loc în centrul patriarhiei de la Geneva, unde fostul mitropolit de acolo, Damaschin, a stabilit contacte cu Iordanul și o bună cooperare, iar rezultatul acestei cooperări este publicarea Coranului tradus în limba greacă și mă bucur că patriarhul i l-a daruit astăzi imamului ca să-l păstreze în biblioteca sa.”

În fotografie, putin mai in spate se afla stareta Manastirii Sfantul Nektarios, batrana Eupraxia si imediat langa el este mitropolitul de Ankara Nathaniel vorbind la microfon.
Fotografia este din momentul în care explică cum a fost făcut Coranul.
Ca și cum oamenii ar fi hipnotizați, privesc „cu interes”, chiar și această călugăriță la care ne-am fi așteptat ca ortodoxa să se revolte.
Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. S-a produs o astfel de necroză spirituala?

Vedeti în video un teatru trist de amor, fariseism și complezenta.

https://www.facebook.com/100039924260980/posts/pfbid032FnmsEaowZX3k2dDe7haD6FzWd33jRTLS7F3hAUBmchSUw1snwotDfqAWkdNTWVml/

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

 1. Probabil ca Preaindracirea Sa slujeste in 3 locuri: in Biserica Ortodoxa ca inalt ierarh ortodox, la moschee ca Imam, iar cand isi da sutana de pe el si ramane in uniforma, ca ofiter CIA!

 2. Parintele Atanasie Mitilineos

  Când poporul nu reacționează, atunci atât conducătorii, cât și poporul vor fi pedepsiți.
  De ce sunt pedepsiți oamenii?
  Căci au acceptat păcatul in complicitate cu cei care îl lucrează, cu conducătorii.
  Oricum ar fi, numai atunci când oamenii vor reacționa, Dumnezeu nu va pedepsi poporul.
  Retineți foarte bine acest lucru.
  De aceea, oamenii trebuie să reacționeze atunci când văd ceva grav sau negativ.
  Același lucru este valabil și în Biserică, când conducătorii impun poziții eretice, de exemplu, sau orice altceva eronat, poporul va lua atitudine, va protesta; nu in sensul ca va face o revoluție, dar va protesta, iar asta înseamnă o reactie sănătoasa și, prin urmare, nu mai este nevoie să fie pedepsiti oamenii.
  Dar când oamenii nu reacționează, atunci Dumnezeu îi va pedepsi atât pe conducători, cât și pe oamenii de rand.

  .Αθανάσιος Μυτιληναίος, Όταν ο λαός δεν αντιδρά | Κατάνυξη
  https://katanixi.gr/orthodoxia/p-athanasios-mytilinaios-otan-o-laos-de/

  Dar ce este acest văl ce stă pe inimile oamenilor, despre care spune aici Apostolul “când le citeşte Moise, le stă un văl – nu pe ochii lor, ci – pe inima lor”?

  Este nesimțirea.

  Oamenii sunt nesimțitori pentru că vor să fie nesimțitori.

  Nesimțirea duhovnicească a noului Israil, a ortodocsilor.

  Nu cumva această nesimțire duhovnicească nu exista numai la poporul lui Israil, ci ea există și la Noul Israil, la Israilul Harului, adică la neamul creștinesc?

  Când spunem neam creștinesc, îi înțelegem pe toți creștinii ortodocsi de pretutindenea.

  Nu cumva și la creștini există nesimțire duhovnicească?

  Trebuie să mărturisim că, cel puțin în zilele noastre, această nesimțire duhovnicească există și încă într-un procentaj înfricoșător și într-o măsură descurajatoare.
  Astăzi creștinii noștri sunt nesimțitori din punct de vedere duhovnicesc.
  Da, așa sunt creștinii noștri.

  Așa și noi, să ne facem un examen, ca să putem – dacă vom reuși – să ne putem descoperi această nesimțire duhovnicească a noastră.

  “Dar voi, oamenilor, nu vedeți unde mergeți?”

  Această stare, de multe ori, este atât de tragică, încât ajungem să întrebăm:

  „Dar voi, oamenilor, nu vedeți? Nu vedeți incotro mergeți?”

  👇

  Sfântul Ierarh Nifon al Constantianei (sec. IV) a avut urmatoarea previziune:

  Clerici din vremurile de pe urma vor deveni instrumente ale Antihristului.
  Ei vor propovădui ascultarea oarbă ca o virtute a păcii și a mântuirii.
  O ascultare satanica, care va cere din partea credinciosilor ignoranță, dispreț față de învățăturile sfinților, indiferență față de adevăr și o evlavie superficială.
  Avertismentul Sfantului Apostol Pavel pentru apostazia care se va întâmpla înainte de venirea lui Antihrist, este menționata în mod evident prin apostazia ierarhiei Bisericii care administreaza.
  Apostazia credinciosilor și a comunitatilor ortodoxe se va face prin achiesarea la secte si erezii.
  Nu neaparat prin slabirea generala a credinței care a fost prezenta întotdeauna si va exista întotdeauna, aceasta nu va constitui un semn vadit al venirii lui Antihrist.
  Mai mult decât atât, cuvintele Apostolului ar fi respinse de o mie de ori, din cauza ca slabirea credintei au mai experimentat-o generatiile anterioare, dar Antihristul nu a venit.
  Antihristul la aparitia sa in public va închide bisericile, nu le va arde așa cum obișnuiau imparatii romani, „creștinii” care vor fi botezați, se vor spovedi, se vor impartasi cu Sfintele Taine, vor avea imbold pentru dragoste, dar în același timp acei credinciosi nu vor mai crede din toata inima în Hristos Dumnezeul-Om, ci il vor iubi pe Antihrist.
  El va induce în eroare lumea pretinzând că este Hristos și va încerca să-L imite în toate; va face minuni inchipuite, va fi in perioada de început (pana va fi intronat Rege) smerit, liniștit, iubitor cu toți, un filantrop, un împăciuitor, va urî nedreptatea, va fi apropiat de preoți, va iubi Sfintele Scripturi, va iubi episcopii și va cinsti pe bătrâni, si pe tinerii care vor fi onorați.
  Va cere ca adulterul sa fie interzis, pedeapsa cu inchisoarea va fi abrogata, pe străinii ii va iubi, pe săraci ii va ajuta, pe orfanii ii va milostivi, de binele țărilor se va îngriji, va profeți viitorul, pe morții ii va învia, orbilor le va da vederea, va fi binevoitor si filantrop, se va ingriji de soarta popoarelor și toți vor fi onorați și-l vor iubi.
  Toată lumea va achiesa ca sa fie intronat Rege planetar, caci un astfel de „sfânt” și „drept” nu va mai exista în acele zile. Și antihrist va mima ca nu doreste sa primeasca tronul Impărăției lumii intregi, pentru a arăta chipurile smerenie și virtute, sfințenie.
  Când, totuși, antihrist va deveni în cele din urmă Rege al planetei atunci iși va arata adevărata față a iadului.
  Atunci totul se va sfârși pentru oamenii de pe pamant…
  Oamenii ii vor fi ferici pe cei care au murit deja și vor dori să se deschidă mormintele pentru a intra ei in locul celor morti…”

  Sursa:
  „Nifon, un episcop ascet”, I.M. Paraklitou, extras dintr-un manuscris nepublicat din anul 1334.

  «ΕΝΑΣ ΑΣΚΗΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ», Ι.Μ. Παρακλήτου, ἀπὸ ἀνέκδοτο χειρόγραφο τοῦ 1334.
  (Fragment din cartea: „Tâlharii învățăturii dumnezeiesti” Partea a II-a)
  Οι Κληρικοί και Μοναχοί στα έσχατα χρόνια. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
  https://tasthyras.wordpress.com/2022/08/13/%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%af-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b1%cf%87%ce%bf%ce%af-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%ad%cf%83%cf%87%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%87%cf%81%cf%8c/#more-55607

 3. Următoarea mare urgență de carantinare sanitara (lock down) va fi folosită pentru a ne conduce cu forța pe toți într-un lagăr de detenție digital planetar printr-o monedă digitală din care nu va mai exista nicio scăpare

  În podcastul de astăzi Situation Update (mai jos), explorez de ce globaliștii au nevoie disperată de control asupra planetei.
  Următoarea etapă a planului lor este ca Joe Biden să semneze tratatul OMS privind pandemia, iar aceasta va fi urmată de lansarea unei “pandemii” proiectate, despre care am stabilit deja că poate fi pusă în scenă prin dispersarea armelor chimice în orice oraș dat, însoțită de isteria mediatică care pretinde o “epidemie”.

  Odată ce flagelul virusului invizibil este declarat – pe care nimeni nu îl poate verifica pentru că nu puteți vedea viruși și nu puteți pune întrebări fără a fi cenzurat – atunci OMS declară o urgență sanitară și ordonă națiunilor și statelor să înceapă să blocheze oamenii, în stil zero covid China.
  Sub conducerea OMS, pot fi impuse măști, vaccinuri carantine și lockdown-uri, indiferent de legile statelor.
  Ocupația militară inamică a Statelor Unite ale Americii ar fi cu succes dacă ar fi efectuată de soldați străini în uniformă militară, dar poporul american va pune la indoiala tot felul de tiranii atâta timp cât soldații sunt îmbrăcați în costume biohazard și acțiunile sunt pictate ca urgențe “de sănătate publică”.

  Următoarea etapă a războiului mondial, cu alte cuvinte, nu va fi realizată de soldați îmbrăcați in haine militare de soldați.
  Mai degrabă, vor fi soldați îmbrăcați ca lucrători în domeniul sănătății publice pentru a elimina rezistența la opresiune.
  Arizona este esențială pentru globaliști pentru a controla, deoarece este:
  1) Un stat in care cetatenii detin arme cu un potențial ridicat de rezistență armată împotriva ocupației și distrugerea Americii de către forțele inamice.
  2) Un stat de tranzit în care trebuie să li se permită să continue imigrația ilegală, astfel încât fluxul forțelor de luptă ale migranților și al cetățenilor înlocuiti să poată continua neabătut.
  3) Un stat de frontieră în California, care este în cazul în care invazia in maniera Chinei planificate din Statele Unite va forma probabil un cap de plajă, după care puterea militară va fi proiectată în statele vecine la fel ca forțele militare ale Chinei spre a muta spre est pentru a asigura terenurile agricole ale Americii.
  Astfel, fraudarea alegerilor din Arizona a fost critică pentru obiectivele globaliste de ocupare și subjugare a Americii.
  Acesta le acordă controlul asupra teritoriului cheie necesar pentru a finaliza invazia planificată a CONUS.

  Covid a fost doar primul tur, prima etapa…urmează ceva mult mai sinistru

  Ceea ce oamenii trebuie să înțeleagă imperativ este că următoarea etapa a pandemiei proiectată va fi mult mai tiranică și mai periculoasă decât plandemicul covid.

  Aceasta etapa următoare va cuprinde rate mult mai mari de dementa tiranica și o escaladare rapidă a controlului guvernelor asupra vieții intime a fiecaruia dintre noi din cauza “de urgență de sănătate publică.”
  Predicția este că următoarea va fi dezlănțuită cândva în 2023 și va fi folosită pentru a finaliza distrugerea economiei statelor, eliminând în același timp orice libertăți de mișcare, tranzacții financiare sau de exprimare rămase libere.
  Acesta este sfarsitul jocului plandemic, la urma urmei.
  Împingătorii tirani ai pandemiei cred că acum pot frauda alegerile cu impunitate, atâta timp cât pot menține o urgență pandemică pe termen nelimitat.
  Buletinele de vot prin corespondență le permit să imprime în masă, oricâte buletine de vot doresc în avans, apoi să “descopere” numărul necesar de buletine de vot de care au nevoie după ce au întrerupt numărătoarea pentru a se asigura că candidatul GOP nu câștigă.
  O urgență plandemică fără sfârșit este cheia pentru fraudarea continuă a voturilor, precum și pentru a convinge oamenii să renunțe la libertățile și confidențialitatea lor în numele “securității sanitare”.

  Următoarea mare urgență sanitara va fi folosită pentru a ne forța pe toți într-un lagăr de detenție cu monedă digitală din care nu există nicio scăpare

  Un alt element important aici este modul în care plandemicul va fi folosit ca acoperire pentru un colaps financiar economic care forțează oamenii sa intre într-un sistem de monedă digitală, ceea ce înseamnă controlul total al statului polițienesc asupra acțiunilor și finanțelor individuale.

  Acest lucru va fi probabil realizat prin blamarea prăbușirii monedei avand ca pretext unele terțe părți (China, Rusia, hackeri etc.), prezentând în același timp sistemul de monedă digitală ca o garanție pentru banii dvs.
  Afirmația va fi că, dacă vă păstrați dolarii în bănci, s-ar putea să-i pierdeți, dar dacă treceți la sistemul de portofel digital gestionat de Rezerva Federala/Banca Centrala Nationala, atunci veți fi în siguranță și în securitate.
  Acest lucru va fi completat cu unele elemente ale unui venit de bază universal transmis prin credit digital in portofelul dvs digital, al celor saraci si disperati.

  Rezultatul final este că cea mai mare parte a Americii va ajunge total înrobită, vaccinată, supravegheată și controlată de aceiași oameni care fraudează alegerile și dezlănțuie de depopularea planetei.

  Aflați mai multe în podcastul scurt de astăzi, care sapă în mult mai multe detalii:
  – Katie Hobbs este “instalată” într-un alt scrutin furat
  – Globaliștii au nevoie de controlul asupra Statului Arizona pentru a pune pandemia în scenă
  – Sub masca sănătății publice, dizidenții politici vor fi exterminați
  – Democrații așteaptă semnarea de către Biden a tratatului OMS privind pandemia
  – Odată semnat, tratatul prevalează asupra tuturor puterilor statale, orășenești și județene
  – O pandemie masivă va fi pusă în scenă, foarte posibil cu arme chimice
  – Odată dezlănțuit, OMS va invoca puterile dictaturii medicale
  – Americanii vor fi coordonați în tabere de izolare și vor fi vaccinati cu vaccinuri obligatorii
  – Urgența (lock down) nu se va SFÂRȘI NICIODATĂ pentru că va acorda întotdeauna putere corupților
  – Cum să supraviețuiești urgenței sanitare proiectate
  – TREBUIE SA AI TOTUL OFF GRID
  – Toate acestea vor crea o criza financiară pentru a vă împinge într-o capcană a monedei digitale
  – Raport special privind “utopia șoarecelui” și semnele LGBT ale colapsului cultural

  Why globalists desperately need control of Arizona before they unleash the next staged pandemic – NaturalNews.com
  https://www.naturalnews.com/2022-11-29-why-globalists-desperately-need-control-of-arizona.html#

 4. Conserva cu excremente de urs, “autentic secuiești”, de vânzare într-un magazin din Covasna. De ce ANPC nu poate s-o retragă de la raft | Ziarul National
  https://www.national.ro/news/conserva-cu-excremente-de-urs-autentic-secuiesti-de-vanzare-intr-un-magazin-din-covasna-de-ce-anpc-nu-poate-s-o-retraga-de-la-raft-781878.html

  Excremente de urs la conservă, ‘delicatese’ vândute în România | replicaonline.ro
  https://www.replicaonline.ro/excremente-de-urs-la-conserva-delicatese-vandute-in-romania-539339?z=l

  Ar mai ramane sa puna la vanzare “flatulente de strut” ambalate in vid…

  https://www.csid.ro/sanatate/medicina-alternativa/flatulenta-gaze-intestinale-alimente-care-o-provoaca-si-remedii-naturale-13877707/

  Daca vitanjam pe acest teren nici macar dictionarul nu ne este de mare ajutor…

  Definiția cuvântului rahat cu perje | Dictionar explicativ
  https://dex.anidescoala.ro/cuvant/rahat%20cu%20perje

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE