X

Islamizarea Europei: Scoția are primul premier musulman

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Humza Yousaf a fost desemnat luni de către membrii Partidului Naţional Scoţian (SNP) viitorul premier al Scoţiei, în urma demisie-surpriză a lui Nicola Sturgeon, în februarie.

La succesiunea lui Nicola Sturgeon se aflau Kate Forbes, candidata preferată a scoţienilor, susţinută de 27% dintre aceştia, potrivit unui sondaj Ipsos realizat în perioada 17-21 martie, urmată de către Humza Yousaf (22%) şi Ash Regan (14%).

Însă Humza Yousaf, în vârstă de 38 de ani, singurul bărbat candidat, a fost desemnat succesorul lui Sturgeon după ce a obţinut cel mai mare numnăr de susţineri în rândul parlamentarilor SNP.

Susţinătorii săi îi laudă abilităţile de comunicare, care l-ar putea ajuta să unească partidul separatist.

Humza Yousaf a ocupat diverse funcţii în Guvernul scoţian, începând din 2012, la Justiţie, Transporturi şi Sănătate.

Un musulman ales în Parlament în 2011, el a depus jurământul în engleză şi urdu.

Fostul premier Scoţian Nicola Sturgeon, o susţinătoare aprigă a independenţei scoţiene, a plecat joi din Parlamentul locale de la Edimbourg.

Ea a evocat, la prezentarea demisiei, ”o muncă foarte dificilă”.

Ea a salutat, în Parlament, schimbarea abordării în Scoţia.

”Va fi fie o doua femeie premier, fie primul premier provenind dintr-o minoritate etnică”, declara ea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Fara Credinta in Cel de Sus, noi romanii vom disparea ca popor. De aceea, Dragi romani care mai aveti putina minte, umpleti bisericile si manastirile si rugati-va la prea Sfanta Treime si Prea Sfanta Fecioara Maria, Nascatoarea de Dumnezeu ca sa mature din fruntea statului roman toata neghina satanica ce vrea sa ne bage in razboi cu rusii. Numai Sfantul, Bunul si Rabdatorul Dumnezeu poate sa pazeasca Sfanta Noastra Romaniei de fortele satanice care vreau sa ne distruga ca tara si popor pe noi, romanii. Cere si ti se vada, bate si ti se va deschide. Fie Numele Domnului Binecuvantat de acum si pana-n veacul veacului fara de sfarsit. Amin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button