X

Parlamentul European a declarat Rusia „stat sponsor al terorismului”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Legislativul european a adoptat miercuri, 23 noiembrie, o rezoluție fără caracter obligatoriu prin care recunoaște Rusia ca fiind un stat sponsor al terorismului și care „folosește mijloace de terorism”, potrivit unui comunicat de presă al Parlamentului European.

„Deputații subliniază că atacurile și atrocitățile comise deliberat de forțele ruse și de împuterniciții acestora împotriva civililor din Ucraina, distrugerea infrastructurii civile și alte încălcări grave ale dreptului internațional și umanitar reprezintă acte de teroare și constituie crime de război”, precizează sursa citată. Totodată, Parlamentul European a cerut 27 de state membre ale UE să adopte aceeași poziție față de Rusia. „Întrucât UE în prezent nu poate desemna oficial state drept sponsori ai terorismului, Parlamentul solicită UE și statelor sale membre să pună în aplicare cadrul legal adecvat și să ia în considerare adăugarea Rusiei pe o astfel de listă. Acest lucru ar declanșa o serie de măsuri restrictive semnificative împotriva Moscovei și ar avea implicații restrictive profunde pentru relațiile UE cu Rusia”, mai scrie în comunicatul citat.

„Întrucât UE în prezent nu poate desemna oficial state drept sponsori ai terorismului, Parlamentul solicită UE și statelor sale membre să pună în aplicare cadrul legal adecvat și să ia în considerare adăugarea Rusiei pe o astfel de listă. Acest lucru ar declanșa o serie de măsuri restrictive semnificative împotriva Moscovei și ar avea implicații restrictive profunde pentru relațiile UE cu Rusia”, mai scrie în comunicatul citat.

Rezoluția a fost susținută de 494 de europarlamentari, iar 58 au votat împotrivă și 44 s-au abținut. De asemenea, deputații europeni solicită Consiliului să includă organizația paramilitară rusă „Grupul Wagner” și alte grupuri armate finanțate de Rusia, pe lista de teroriști ai UE.

În același timp, Parlamentul European cere UE „să izoleze și mai mult Rusia la nivel internațional, inclusiv atunci când vine vorba de apartenența Rusiei la organizații și organisme internaționale, cum ar fi Consiliul de Securitate al Națiunilor Unite”, precum și să finalizeze al nouălea pachet de sancțiuni la adresa Moscovei.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

 1. ARNm din “Vaccinuri” par a induce boala prin prioni!

  Studiul publicat de Institutul de Microbiologie Umană a arătat că învelișul exterior al proteinei spike SARS-CoV-2 conține “regiuni asemănătoare prionilor” care dau virusului o aderență foarte mare la receptorii ACE2 din corpul uman.

  http://hmi-us.com/publications/sars-cov-2-prion-like-domains-in-spike-proteins-enable-higher-affinity-to-ace2.html

  https://transcendingsquare.com/2021/06/09/prion-like-concerns-about-the-spike-protein/

  Vaccinurile pe bază de ARN covid-19 și riscul prionilor și bolilor neurogenerative:

  https://scivisionpub.com/pdfs/covid19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease-1503.pdf

  “Analiza indică faptul că vaccinul pfizer pe bază de ARN conține multe dintre secvențele de ARN dovedite a avea potențialul de a induce boli neurologice degenerative”:

  https://stateofthenation.co/?p=60339

  Ce înseamnă acest lucru:

  Vaccinul ARNm acționează prin deturnarea celulelor corpului, determinându-le să scoată proteine modelate după proteinele spike din coronavirusul SARS-CoV-2.

  Astfel, aceasta ar determina beneficiarii vaccinului ARNm să produca, de asemenea, prioni în creierul lor.

  “Toate cele 4 din curent “V”s au o proteină spike care poate “produce găuri” în bariera de sange din creier, și modifica gena FUS care poate provoca ALS, duce la cancer, sau la degenerarea lobului temporal frontal.”

  Astfel, Dr. Sherry Tenpenny explică:

  https://www.brighteon.com/fb2bcfa1-988e-40f1-bada-4c1e1780a58e?t=2

  👇

  “Codul genetic pe care îl transportă virusul conține inserții care fac «extrem de plauzibil» faptul că proteina spike ar putea să se plieze greșit într-un prion (cum ar fi cel responsabil pentru boala vacii nebune în anii 1980), provocând leziuni pe scară largă celulelor creierului și crescând riscul de afecțiuni precum Alzheimer și boala Parkinson”.(„Vaccinurile covid: preocupări care fac esențiale mai multe cercetări” – The Conservative Woman).

  👇

  https://www.scienceinschool.org/wp-content/uploads/2014/11/issue15_prions.pdf

  Boala este o nouă varianta a bolii Creutzfeld-Jacob (vCJD), din grupul encefalopatiilor spongiforme transmisibile (EST), care sunt provocate și transmise de forme anormale de proteine prionice.

  EST includ nu numai vCJD ci și scrapia la oi, encefalopatia spongiformă bovină (ESB sau boala vacii nebune) sau boala kuru la oameni.

  https://www.scienceinschool.org/ro/article/2010/prions-ro/#w1

  Aceste boli se manifestă prin formarea de cavităţi umplute cu lichid (vacuole) în țesutul cerebral deoarece acumularea prionilor aberanți provoacă moartea neuronilor (celulele nervoase).

  Aceste vacuole caracteristice, care dau un aspect de burete țesutului cerebral, au dat numele maladiilor: encefalopatii (boli ale creierului) spongiforme (sponge = burete).

  EST afectează sistemul nervos central cu simptome care includ probleme de coordonare și echilibru, tremurături și mișcări necontrolate convulsive.

  La om, EST provoacă modificări de personalitate și depresie, bolnavii putând să manifeste confuzie, probleme de memorie și insomnie.

  Odată cu evoluția bolii, se pierd majoritatea funcţiilor mentale, inclusiv capacitatea de a vorbi.

  Toate formele de EST sunt fatale şi deocamdată nu există nici un tratament.

  Prionii sunt proteine specifice care se găsesc mai ales în sistemul nervos, unde – în formele normale – pot avea funcţii importante.

  De exemplu, studiile asupra unor moluşte marine, Aplysia, sugerează că prionii au un rol important în formarea memoriei.

  https://www.scienceinschool.org/ro/article/2010/prions-ro/#Si

  Prionii infecţioşi sunt forme anormale (aberante) ale proteinelor prionice care se multiplică în organismul-gazdă obligând proteinele normale de acelaşi tip să adopte structura lor aberantă. Efectul “domino” caracteristic acestui proces face ca un număr mic de prioni aberanţi să modifice un număr mare de prioni normali conducând la declanşarea bolii. Prionii aberanţi formează amiloizi – agregate proteice – în celule, celulele mor şi se formează cavităţi în creier.

  Prionii sunt singurul caz cunoscut de proteine patogene (care provoacă boli) cu capacitate de auto-reproducere şi care sunt capabile să provoace boli grave, deşi par să fie doar molecule proteice: spre deosebire de bacterii, virusuri şi alţi agenţi patogeni cunoscuţi, ei nu conţin informaţie codificată în acizi nucleici (ADN sau ARN) despre cum să invadeze şi să se replice în organismul gazdă.

  Un val de mister înconjoară încă prionii şi modul lor de acţiune: cum se înmulţesc, cum trec de bariera hemato-encefalică şi de bariera dintre specii, cum adică infectează gazde din specii diferite.

  În anii 1960 cercetătorii au descoperit că agenţii care provocau EST nu aveau acizi nucleici; Tikvah Alper a sugerat primul că agentul infecţios este o proteină. Această idee a părut eretică pentru că toţi ceilalţi agenţi patogeni cunoscuţi conţin acizi nucleici iar virulenţa şi patogeneza lor sunt determinate genetic.

  Totuşi, după trei decenii de cercetări, realizate în principal de Stanley Prusiner, care a primit în 1997 premiul Nobel pentru Fiziologie sau Medicină poentru lucrările lui referitoare la prioni şi EST, s-a ajuns la acceptarea unanimă a ipotezei “proteină-singură”.

  https://www.scienceinschool.org/ro/article/2010/prions-ro/#w2

  Cu toate acestea, există încă persoane care cred că bolile prionice sunt de fapt provocate de virusuri neconvenţionale şi că proteinele prionice sunt doar componente ale acestor virusuri misterioase.

  Postulatul lui Koch descrie paşii necesari pentru a dovedi că un anumit agent provoacă o anumită boală; unul dintre aceştia este utilizarea agentului respectiv pentru inducerea bolii într-un organism sănătos.

  Pentru a dovedi că EST este într-adevăr provocată de proteina-prion, prioni aberanţi, izolaţi şi purificaţi, trebuie folosiţi pentru a transmite boala.

  Acest lucru nu s-a realizat decît în februarie 2010, adăugând alte dovezi substanţiale ipotezei “proteina-singură” .

  https://www.scienceinschool.org/ro/article/2010/prions-ro/#wang

  http://www.ninds.nih.gov/disorders/kuru

  http://dx.doi.org/10.1038/nrd3050

  http://dx.doi.org/10.1126/science.1138718

  http://dx.doi.org/10.1038/cddis.2009.9

  http://dx.doi.org/10.1038/nrn2812

  Există un antidot pentru deteriorarea proteinei prion prin proteina Spike?

  https://deeprootsathome.com/trs/

  Is There an Antidote for Prion Protein Damage from The Spike Protein?

  https://deeprootsathome.com/is-there-an-antidote-for-prion-protein-damage-from-the-spike-protein/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button