X

Fiul șefului Securității din Vrancea, numit de PSD în funcția de ministru al Apărării

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Consiliul Politic Naţional al PSD l-a votat, luni, în unanimitate, pe senatorul Angel Tîlvăr (60 de ani), drept propunere a formațiunii pentru funcția de ministru al Apărării, demnitate ocupată interimar de premierul Nicolae Ciucă după demisia fostului ministru Vasile Dîncu. Tîlvăr a obținut votul unanim al membrilor din CPN al PSD.

Timp de 20 de ani parlamentar de Vrancea, Angel Tilvăr a mai fost în 2015 ministru-delegat pentru relaţiile cu românii de pretutindeni. El este președintele Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO.

Este doctor în științe umaniste, a terminat facultatea de limbi străine și a urmat cursuri la Colegiul Național de Apărare, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” și Institutul Diplomatic Român.

Angel Tîlvăr este fiul odiosului șef al Securității care a terorizat Vrancea în perioada comunistă, Gelu Tîlvăr. PSD-ul nu se leapădă de meteahna de a promova fiii foștilor nomenclaturiști și securiști în funcții cheie în stat. Vorba ceea: vin ai noștri, pleac-ai noștri, noi rămânem tot ca proștii. Gelu Tîlvăr a fost prieten la cataramă cu Ilie Sârbu.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Nu am incredere in acest TÎLHAR !!!
    O fi avand el diplome si functii pompoase dar e de neincredere pt bietul popor roman !!!

  2. Pai dacă face parte din cei 10mii de specialiști promiși la fiecare balacareala de alegeri…Rezerva de cadre a Bartidului mereu tânără .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button