X

Polițiștii, jandarmii, pompierii, cei din serviciile secrete vor munci până la 65 de ani

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Zeci de mii de români vor fi amânați cu 20 de ani la pensie, după ce premierul nu a reușit să renegocieze la Bruxelles capitolul pensii din PNRR.

România va trebui să aplice astfel regulile asumate inițial în privința vârstei de pensionare. Astfel, nu vom mai avea pensionari la 45 de ani, indiferent de domeniu. Toată lumea ar urma să se pensioneze treptat la 65 de ani.

Măsura are însă două tăișuri. Sunt categorii, precum piloții, militarii sau polițiștii care vor fi nevoiți să lucreze până la 65 de ani, deși aceste meserii cer rezistență fizică și reflexe foarte bune.

Și pensiile speciale vor fi raționalizate și se vor calcula în baza principiului contributivității.
Măsura are însă două tăișuri. Sunt categorii, precum piloții, militarii sau polițiștii care vor fi nevoiți să lucreze până la 65 de ani, deși aceste meserii cer rezistență fizică și reflexe foarte bune.

Pe de altă parte, nicio pensie nu va putea depăși venitul avut în activitate.

În cazul în care România nu respectă jalonul, atunci va pierde banii din PNRR.

În acest moment, la vârsta de 45 de ani, se pot pensiona:

 • Polițiștii
 • Pompierii
 • Jandarmii
 • Angajații din serviciile secrete
 • Militarii
 • Magistrații
 • Aviatorii
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

 1. Nu suntem pentru de părere ca să moară și capra vecinului, dar nu este echitabil ca unii să iasă la 45 de ani la pensie iar noi la 70. Dacă n-au putut-o regla cei de la intern, eu cred însă că nu s-a dorit, iată că acum “o rezolvă” muma UE, dar nu ca să echilibreze balanța ci ca să plătească cât mai puține pensii. Dacă îi mai și vaccinează aproape că au scăpat de plătit și pensiile. A fost nevoie să intervină UE cu nedreptățile ei, sau cu interesele ei obscure, ca să se rezolve această inechitate ce durează de mulți ani. S-au săturat foști colegi de-ai noștri de atâta odihnă ieșind la pensie fiindcă ai lucrat în armată în timp ce noi mai avem mulți ani de tras până a ieși la pensie. Nu-i corect. Nu suntem tratați cu aceeași răsplată de către statul român. Și nu vorbesc de cuantumul pensiei, ci de anii la care ieșim la pensie. Europa “reușește” să rezolve treaba dar nu că ne-ar apăra de inechitățile statului român, ci pentru că așa ii convine ei, pentru că așa este ea(UE) avantajată financiar, banii fiind tatăl ei.

 2. Eu sunt mai realist și văd in ei un potențial nepăsători.Mai sunt și luptători dar prea puțini.In vremurile noastre somnul este lin și dulce.Orice se întâmplă nu mai este nici-o reacție.Din cauza slabirii de credință și prin luarea actelor cu tot felul de simboluri masonice și demonice luate prin semnătură(permise de conducere cu codul de bare pe ele,buletine cu cnp,acte biometrice,carduri de sănătate cu cip,vouchere,card Kaufland,Peny,aplicația Lidl,card Metro,Selgros,telefoane,internet,tv etc).Toate acestea sunt lepadari de Hristos și prima treaptă spre pecetluire și luând pecetea automat iadul(Sf.Paisie Aghioritul).Aceasta este plasa satanei.Fiara ce iasă din mare.Nu o să poți vinde și cumpăra fără toate acestea.Priviti in jurul vostru câți mai plătesc cu bani numerar și câți cu cardul.Incetul cu încetul vor scoate banii numerar.Cei care nu au carduri și conturi la banca nu vor putea cumpăra și vinde și încetul cu încetul, după card și buletin,adică dupa”indosariere”,vor înainta cu viclenie spre pecete.Prin diferite mijloace perfide îi vor sili pe oameni sa primească pecetea pe frunte sau pe mână.Vor forța lucrurile si vor zice:,,Veți lucra doar cu cardurile,banii se vor desființa!”Dumnezeu să ne lumineze să ducem lupta cea bună pe toate fronturile.Al vostru frate in Hristos Ștefan din Arad.Doamne ajută!

 3. Melissa Ciummei
  Banca Centrală digitală de proiectare a monedei a facut anunțul!
  SA REZISTAM!

  https://www.youtube.com/watch?v=ST7PtQ4MZNQ

  Se intampla deja:

  Banca Centrala Digitala (CBDC) va emite moneda digitala pentru SUA cel tarziu în luna mai 2023.
  În primul rând, fiecare cetatean va avea obligatoriu o identitate digitală care să-i inlesneasca accesul la creditul digital.
  SA REZISTAM!
  Acesta este ultima baricada înainte de intra in epoca sclaviei si a controlului digital.
  Fără ca oamenii sa achieseze la ID digital, agenda New Age nu va fi functionala.
  E destul ca băncile prin dobanda impusa fac bani din nimic.
  A venit timpul să inversăm termenii și să controlăm modul în care ne salvăm efortul si beneficiul muncii.
  👇

  Serge Monast – Project Blue Beam transcript
  http://www.sweetliberty.org/issues/hoax/bluebeam.htm

  Conform diferitelor cercetări și diferitelor rapoarte pe care le obținem, ei se gândesc chiar acum la un colaps economic, un crash economic ca pretext…
  Asta înseamnă ca un nou tip de monedă digitala diferita va fi introdusa.
  Atunci, in prealabil, ceea ce vor să facă este să-i forțeze pe toți cei care au niște bani cash de rezervă să cheltuiască acei bani, pentru că ei consideră că altfel vor avea probleme să pună în aplicare Noua Ordine Mondială dacă undeva există niște oameni independenți care pot supraviețui independenti, așa că trebuie să aduca oamenii într-un stadiu in care să-i forțeze să cheltuiască toti banii cash și sa piarda absolut tot ce au.
  De aceea vor să înceapă cu un fel de colaps economic controlat pentru a impune o nouă monedă digitala, iar după aceea intenționează să impună la nivel mondial moneda digitala.
  Pentru a implementa moneda digitala la nivel mondial trebuie să fi derulat deja implementarea super digitalizarii peste tot in lume, iar pentru ca oamenii or să se întrebe ce este mai exact digitalizarea… super digitalizarea este o modalitate electronica sofisticata de a controla direct oamenii la fiecare pas, chiar si la domiciliu atunci cand va fi implementata sau instalata.
  În acel stadiu, controlul – controlul politic – al tuturor celor de pe planetă va fi posibil.
  Pentru a preveni orice fel de independență față de oameni trebuie să ne amintim că Papusarii…vor face orice pentru a se asigura că toată lumea, va fi cheltuit toate economiile personale și orice rezervă de numerar sau tezaur de valoare in bunuri.
  Pentru a preveni, de asemenea, orice fel de independență au început deja, peste tot pe planetă, a implanta în păsări, pești și animale sălbatice implanturi cu microcip.
  De ce?
  Pentru că vor să se asigure că pentru cei care nu vor accepta NWO, nu vor putea pescui sau vâna nicăieri, pentru că în ziua în care ar încerca să facă incerce sa pescuiasca sau sa mearga la vânătoare, în ziua în care ar prinde un pește sau ar vana un animal cu implant de microcip ar fi monitorizat prin satelit, absolut, peste toata suprafata pamantului.
  Aceiași oameni pentru a se asigura de controlul deplin al tuturor schimbă legile din diferite țări chiar acum pentru a se asigura că vor avea control deplin asupra vitaminelor.
  De asemenea, ei schimbă legi în acest moment, cele despre religie, dar și cele despre tulburările psihiatrice, pentru a considera pe oricine are un potențial de rezistenta/disidenta ca fiind diagnosticat cu tulburare psihiatrică și astfel ar trebui internat într-o clinică pentru a fi reeducat.
  Dacă țineți cont de faptul că această Nouă Ordine Mondială, Noul Guvern Mondial este o dictatură mondială, nu puteți uita faptul că o dictatură va face tot posibilul pentru a se asigura că va fi în măsură să controleze pe oricine de pretutindeni de pe planetă.
  De aceea, tipul de tehnologie nouă pe care îl impun acum peste tot este o tehnologie de control al oamenilor. Dacă luăm, de exemplu, tehnologia pe care am avut-o în anii 1940 și 1950, acest tip de tehnologie a fost făcută pentru a ajuta oamenii pentru o viață mai ușoară.
  Dar noua tehnologie – dacă va faceti timp să va uitati la calculatoare, microcipuri, mașini noi cu microcip, la digitalizare… veți observa, ca acest lucru este evident, veți observa că tehnologia este construita într-un mod in care poate monitoriza și controla pe oricine peste tot.
  Și daca acest tip de tehnologie este făcută în acest fel, ea este făcută și cu un scop.
  A refuza să vezi acest scop înseamnă ca nu vrei să vezi dovezile unui nou tip de putere politică care vrea să se impuna pe planeta.
  Acum, la finalul acestei expuneri… Vreau să-mi cer scuze pentru dificultățile mele, problema mea cu limba engleză, pentru că, ca un jurnalist canadian sunt, de asemenea, din partea de est a Canadei, care este de limba franceză vorbitoare.
  Sper că, chiar dacă am probleme cu pronunția, sau cu accente franceze în discursul meu, sper că va fi posibil pentru toată lumea, cel puțin să înțeleagă sensul acestei expuneri și, de asemenea, sensul real al NASA Blue Beam Project.
  Și îi rog pe toți cei de pretutindeni care vor asculta să facă tot posibilul să răspândească peste tot cuvintele despre acest tip de tehnologie nouă care există acum în spațiu și care există în scopul punerii în aplicare a Religiei Lumii Noi, care este, de asemenea, fundamentul de bază al guvernului Noii Ordini Mondiale.
  Vă mulțumesc!

 4. Săracii, ce milă mi-e de ei! Ăștia care nu produc nimic, freacă menta toată viața și trag la măsea, chiar au nevoie să se pensioneze devreme și pe bani frumoși, nu oricum. Pagubă-n ciuperci!

 5. “planul” satanic vizeaza ca in maxim 5 ani sa NU mai existe PENSII DELOC. continuati sa dormiti romanii MIEI. “useless eaters” vor fi ucisi cu sange rece. o societate orwelliana care va pastra doar copii si tinerii, modificati genetic prin “tratamente” de $SPALARE PE CREIERI.
  Bertrand Russell:
  “Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

 6. asta este rasplata pentru tradatorii din serviciile secrete, justitie si celelalte increngaturi.
  tradatorii, dupa ce sunt folositi, devin carpe… nu mai intereseaza pe nimeni.
  aviz urmatorilor, insetati de tradare si masonerie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button