X

Rusia și China fac eforturi pentru a adopta articolul VI din Convenția privind armele biologice, pentru a investiga SUA/Ucraina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Editor ER: Recomandăm cu căldură interviul complet de mai jos al lui Michael Jaco cu Scott Ritter, un invitat pentru prima dată pentru Jaco, și Scott Bennett, Ritter și Bennett având o experiență militară remarcabilă, precum și Jaco.  Iată ce spune Bennett în jurul orei 29:30, având relevanță pentru articolul Clandestin de mai jos:

«Rușii știau în 2020 tot ce se petrecea în Ucraina în laboratoarele biochimice. L-au legat de Covid 19, l-au legat de Proiectul 201 Bill și Melinda Gates. L-au legat de Fundația Soros, Fundația Clinton, USAID, CIA. L-au legat de Mattel, Pfizer, Moderna. L-au legat de CDC, l-au legat de Fort Dietrick. Au legat Ft. Dietrick de Wuhan și au legat toate acestea, deoarece laboratoarele biochimice ale Statelor Unite ale Americii din Ucraina au fost responsabile pentru Covid 19, precum și pentru vaccin. De ce? Este această reducere a populației, este o armă biologică, au dezlănțuit asta în China cu ambiții împotriva Irakului? Au lansat-o și în Iran, o tulpină foarte severă. (ER: Le reamintim cititorilor decesele unor membri de rang înalt ai guvernului iranian la începutul anului 2020.) Și de ce vizau ADN-ul slavului rus? Deci, laboratoarele biochimice din Ucraina, cred, sunt direct – pot fi legate direct de Covid 19 și de vaccin. Rușii au prezentat – și nici eu nu sunt un simpatizant rus… – dar noi prezentăm faptele și Rusia a prezentat toate dovezile, toate documentele, toate mărturiile pe care le-au dobândit din 2020 în fața Națiunilor Unite ca o crimă împotriva umanității. Și acel act pe această piesă, pe această scenă încă nu se desfășoară.

*****

Rusia și China fac eforturi pentru a adopta articolul VI din Convenția privind armele biologice pentru a investiga SUA/Ucraina

CLANDESTINE

Astăzi, ONU a organizat o reuniune consultativă între statele părți la Convenția privind Interzicerea Toxinelor și Armelor Biologice (BWTC), în temeiul articolului V. Rețineți că aceasta este prima dată în istorie că articolul V a fost utilizat.

O declarație comună a fost făcută de Rusia, China, Belarus, Nicaragua, Zimbabwe, Cuba, Venezuela și Siria; referitoare la laboratoarele biologice americane nerezolvate din Ucraina.

În esență, aceste țări subliniază că Consiliul de Securitate al ONU nu a făcut nimic pentru a rezolva această problemă presantă și cer consiliului de securitate al ONU să-și facă treaba. Vezi pasajul de mai jos.

„Trebuie să concluzionăm că întrebările privind activitățile biologice militare desfășurate de Statele Unite în contextul funcționării laboratoarelor biologice de pe teritoriul ucrainean rămân încă nerezolvate. Nu am primit explicații exhaustive care ar putea înlătura complet îndoielile privind aceste activități și, astfel, redresează situația care a determinat partea rusă să convoace reuniunea consultativă în temeiul articolului V BTWC. Acest lucru este regretabil.”

Acum, prima ta reacție ar putea fi: „ONU este coruptă! Asta nu are rost!”. Și ai avea dreptate parțial.

Cu toate acestea, declarația comună abordează și acest lucru. Afirmând că ONU trebuie să adopte articolul VI, care ar fi o investigație oficială cooperantă asupra presupuselor abateri biologice din partea Consiliului de Securitate, ceea ce ne dorim.

„În plus, având în vedere rezultatele reuniunii consultative, precum și pentru a facilita soluționarea situației existente, solicităm să folosim toate oportunitățile disponibile în cadrul BTWC, inclusiv mecanismul prevăzut la articolul VI al Convenției”.

Statele părți continuă să abordeze că eficiența și mecanismele din spatele BTWC ar trebui să fie evaluate la viitoarea a noua evaluare a Conferinței armelor biologice, în perioada 28 noiembrie-16 decembrie 2022.

„Rezultatele evenimentului demonstrează potențialul de consolidare a BTWC și de îmbunătățire a eficienței acestuia. Întâlnirea consultativă a confirmat necesitatea reluării negocierilor privind un protocol obligatoriu din punct de vedere juridic la Convenție, care ar trebui să aibă un caracter cuprinzător și să ofere un mecanism eficient de verificare. Sperăm că statele părți vor putea adopta o decizie relevantă în timpul celei de-a noua conferințe de Revizuire a BTWC.”

Așa că, în decembrie, toate guvernele lumii vor avea o dezbatere în scenariul diplomatic cel mai înalt, legat de abaterea biologică a SUA în Ucraina. Rusia, China și mulți dintre aliații lor caută să facă schimbări în mecanismele din spatele BTWC, pentru a genera o anumită eficiență în a trage la răspundere SUA/Ucraina pentru încălcările lor ale dreptului internațional. Întrucât SUA sunt unul dintre locurile permanente în Consiliul de Securitate al ONU, ele pot refuza orice încercare a altor națiuni de a investiga activitatea lor biologică. În esență, fac „Cele 5 Mari” Națiuni (SUA, Rusia, China, Regatul Unit, Franța)asa fie impermeabile la investigații.

Această situație dă naștere realității că trebuie să existe soluții fără precedent la o problemă fără precedent. Sistemul actual este defectuos, iar intervenția/adaptarea poate fi necesară pentru a avansa ca societate și ca Popor.

În concluzie, Rusia și-a făcut diligența cuvenită și a trecut prin canalele diplomatice adecvate pentru a-și transmite nemulțumirile. Ei au mare parte din sprijinul lumii, dar sistemele existente sunt abuzate de entități corupte.

Odată ce Rusia a epuizat toate soluțiile diplomatice și încă nu este luată în serios de Occident, pariez că vor folosi metode alternative pentru a-și îndeplini obiectivele de a-și apăra poporul de bioterorism.

Karen Smith de la Europereloaded

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button