X

Sioniștii pierd teren: Australia nu mai recunoaște Ierusalimul drept capitală a Israelului

Ierusalimul de Est

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Australia a anunţat marţi că a decis să nu mai recunoască Ierusalimul de Vest drept capitală a statului Israel, anulând o decizie luată de guvernul conservator anterior, informează AFP. 

“Chestiunea statutului final al Ierusalimului trebuie rezolvată în cadrul negocierilor de pace dintre Israel şi poporul palestinian” şi nu în cadrul unor decizii unilaterale, a declarat ministrul australian de externe Penny Wong într-un comunicat, informează Agerpres.

“Nu vom sprijini o abordare care subminează această perspectivă”, a spus ea, adăugând că “ambasada Australiei a fost întotdeauna şi rămâne la Tel Aviv”

Guvernul conservator al premierului Scott Morrison a fost extrem de criticat în 2018, când a anunţat recunoaşte Ierusalimul de Vest drept capitală a Israelului. Un anunţ făcut în urma unei decizii similare a preşedintelui american Donald Trump.

“Ştiu că acest lucru a provocat conflicte şi confuzie în cadrul unei părţi a comunităţii australiene, iar astăzi guvernul urmăreşte să rezolve acest lucru”, a spus Wong.

Ea a acuzat guvernul precedent că a adoptat această decizie în încercarea de a câştiga nişte alegeri parţiale cruciale într-o suburbie din Sydney unde locuieşte o importantă comunitate evreiască.

Decizia din 2018 a provocat consternare şi în Indonezia, ţara cu cei mai mulţi musulmani din lume, afectând temporar un acord bilateral de liber schimb.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Australia este stat neo-marxist si progresist. NU MISCA IN FRONT CAND E VORBA DE DECIZII GLOBALISTE IMPORTANTE. S-A VAZUT IN TIMPUL RAZBOAIELOR DIN COREA SI VEITNAM DIN SEC XX. Ii duc pe arabi cu zaharelul, pt vreun interes material imediat. Probabil ca orientarea Arabiei Saudite spre China si Rusia, a necesitat aceasta repozitionare. Cu sau fara Australia, aparitia lui antihrist este aproape.,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE