X

POLIȚIE POLITICĂ! George Simion a fost luat cu forța de mascați din Piața Victoriei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La orele 3 dimineața, mai multe echipaje de Miliție au dat buzna în Piața Victoriei, unde era parcat autocarul AUR, pregătit pentru protestul din 2 octombrie, informează AURnews!

Supus la toate testele posibile, de la alcool la droguri, George Simion a ieșit negativ, prin urmare nu consumase nimic din ce-au încercat să-i însceneze. Apoi, la verificarea permisului său de conducere (deși nu se afla la volan), miliția i-a inventat pe loc faptul că permisul îi este suspendat, și că trebuie să meargă la sediul de miliție pentru clarificări. George a sunat avocații, care l-au înștiințat că are dreptul de a nu merge la miliție și faptul că avea o ordonanță de clasare într-un eveniment rutier petrecut în luna aprilie.

Menționăm faptul că nu i s-a adus în vedere în niciun mod că i-a fost suspendat permisul de conducere, iar de la acel eveniment până în prezent a fost verificat de mai multe ori de poliția rutieră. Doar că, acum cu ocazia protestului din 2 octombrie, miliția i-a găsit “pe loc” faptul că nu avea drept de conducere, deși nu se afla la volan, dar probabil l-au căutat pe camerele de supraveghere și au găsit momentul când a venit în Piața Victoriei.Refuzând să meargă la sediul miliției, George s-a urcat în autocar, iar camarazii săi au făcut scut la intrare, cerând miliției să plece! După nici 5 minute au sosit un grup de mascați care, fără mandat, au forțat intrarea în autocar, moment în care George Simion a decis să meargă de bună voie la sediul miliției.

Toate aceste lucruri le găsiți în înregistrarea de mai jos:

Revenim cu amănunte!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Iti dai seama ce pot si isi pot permite sa ii faca unui cetatean de rand. Marea masa a politistilor au cedat rolului de slugi oarbe.

    1. Iti dai seama daca ii fac asta celui care a declarat ca e “frate” cu talmudistii [babilonioeni]… ce asteapta sa pateasca unu’ care canta “Noi sintem romani!”

  2. Chiar și așa “se simte”(plutește) deja în aer mireasma schimbării, căci de ceea ce le este frică nu vor scăpa, adică vor vedea cu ochii lor cum “ciolanul” li se va prelinge printre degete și-l va mânca “pisica”. Acum fac eforturi și unii și alții, adică pnl+psd, ca să nu scape cumva ciolanul – rostul lor pe aici, dar lumea se va deștepta. Italia a fost începutul. Janarmii sunt doar uneltele lor, adică “cine ne dă banul, pe acela-l ascultăm”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button