X

[VIDEO] Peste 10 mii de creștini ortodocși sârbi au mărșăluit la Belgrad pentru a sărbători „Mândria familiei – Pride Family” și păstrarea valorilor tradiționale ale familiei în Serbia

https://facebook.com/watch/?v=820850099044597

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Peste 10 mii de creștini ortodocși sârbi au mărșăluit la Belgrad pentru a sărbători „Mândria familiei – Pride Family” și păstrarea valorilor tradiționale ale familiei în Serbia
(sursa: TVS)

Mii de sârbi au protestat, duminică, 11 septembrie, la Belgrad, împotriva marșului LGBT și pentru păstrarea valorilor tradiționale, anunță agenția Reuters.

Într-o predică, șeful Bisericii Ortodoxe Sârbe, Patriarhul Porfirije, a spus că marșul LGBT amenință valorile tradiționale ale familiei.

„Ei vor să profaneze sfințenia căsătoriei și a familiei și să impună o uniune nefirească ca substitut al căsătoriei”, a spus el mulțimii.

Marșul este programat la sfârșitul acestei săptămâni, chiar dacă președintele Serbiei a anunțat, recent, că îl anulează: Serbia a anulat festivitățile LGBT EuroPride prevăzute în septembrie, în urma unor proteste masive anti-gay la Belgrad

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button