X

Marșul pentru viață 2024, în București și în mai multe orașe din întreaga țară

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sâmbătă, 30 martie 2024, mii de oameni au participat la Marșul pentru viață, în București și în mai multe orașe din întreaga țară. 

„Marșul pentru viață”, aflat la cea de-a 14-a ediție, a avut ca temă „Construim împreună pentru viață”.

București

Mii de oameni s-au adunat, sâmbătă, în Piața Universității din Capitală, de unde au pornit în marș către Parcul Izvor. În Capitală, evenimentul a fost organizat de Asociația „Studenți pentru viață” și de Asociația „România pentru viață”.Marșul s‑a încheiat cu recitalul „Live for life”, susținut de interpreta Ana Nuță, formația de muzică populară „Flori din rai” și Grupul psaltic de copii „Tronos Junior”.

Iași

La Iași, Marșul pentru viață a adunat, și în acest an, un număr impresionant de participanți. În Arhiepiscopia Iașilor, „Marșul pentru viață” a avut loc în 19 localități: Iași, Vlădeni, Bazga-Răducăneni, Țuțora, Podu Iloaiei, Țibănești, Scânteia, Pașcani, Hârlău, Botoșani, Dorohoi, Darabani, Săveni, Iacobeni, Ștefănești, Piatra-Neamț, Târgu-Neamț, Petricani, Borca.

Constanța

La Constanța, Marșul pentru Viață a avut loc începând cu ora 13:00 și a fost organizat de Arhiepiscopia Tomisului, Biroul de consiliere și informare „Sfinții Părinți Ioachim și Ana”, cu sprijinul altor asociații afiliate la Mișcarea Provita din România-Constanța.

Deva

Sute de oameni au participat la Marșul pentru viață organizat în Deva. În județul Hunedoara, astfel de evenimente au fost organizate în Brad, Orăștie, Hațeg, Petroșani, Lupeni, Vulcan, Uricani și în comunele Ilia, Dobra şi Ghelari.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button