X

Îndemn de participare la Marșul pentru viață: Ocrotirea mamei și a pruncului este esențială pentru ca societatea noastră să aibă un viitor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Claudiu Târziu, președintele CNC AUR, a transmis, vineri, un îndemn de participare la Marșul pentru viață, eveniment care va avea loc, sâmbătă, în București și în mai multe orașe din țară.

„Din 2008 încoace, aproape an de an, a fost o mare bucurie să iau parte, alături numeroși prieteni și apropiați, la Marșul pentru Viață.

Acest eveniment, care adună milioane de oameni în mii de orașe din întreaga lume, este una dintre cele mai frumoase mărturisiri publice în apărarea a vieții – dreptul nostru cel mai de preț.

Prin prezența fiecăruia dintre noi, cei vom lua parte la această manifestare, vom arăta lumii întregi că ocrotirea mamei și a pruncului este esențială pentru ca societatea noastră să aibă un viitor.

Marșul organizat în acest an la București va avea loc sîmbătă, 30 martie.

Adunarea va avea loc în Piața Universității (esplanada cu statui), de la 11:30. La 12:30 va începe marșul înspre Parcul Izvor.

Viața începe în pântecele mamei, să nu uităm asta niciodată! Viețile tuturor contează!”, a transmis, vineri, pe Facebook, senatorul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button