X

Biden sărbătorește ziua independenței Ucrainei cu cel mai mare pachet de arme de până acum

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele american Joe Biden a anunțat miercuri că SUA vor trimite Ucrainei arme suplimentare în valoare de 2,98 miliarde de dolari.  Într-un anunț care coincide cu Ziua Independenței Ucrainei, Biden a spus că SUA preconizează că Kievul va lupta pentru ceva timp.

Potrivit unei declarații a Casei Albe, Ucraina va primi „sisteme de apărare aeriană, sisteme și muniții de artilerie, sisteme aeriene fără pilot și radare pentru a se asigura că poate continua să se apere pe termen lung”.

Marți, funcționarii nordamericani au declarat pentru Associated Press, Reuters și CBS că pachetul va include cel puțin trei sisteme diferite de drone, cum ar fi drona Puma lansată manual, vehiculul de supraveghere ScanEagle cu rază mai lungă de acțiune, precum și Vampire, fabricat în Marea Britanie. dronă, care nu a fost furnizată anterior Kievului.

Referindu-se la ziua independenței Ucrainei, care sărbătorește despărțirea sa de Uniunea Sovietică în 1991, Biden a spus că „azi nu este doar o sărbătoare a trecutului, ci o afirmație răsunătoare că Ucraina rămâne cu mândrie – și va rămâne – o națiune suverană și independentă”. Având în vedere jurământul său de a sprijini armata ucraineană „pe termen lung” și declarația de marți a secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, conform căreia alianța va sprijini Kievul „atâta timp cât va fi nevoie”, Biden intenționează, evident, ca conflictul să fie unul lung.

Cu toate acestea, mai multe instituții de presă din SUA au raportat marți că conținutul pachetului de arme de miercuri ar putea să nu ajungă pe câmpul de luptă timp de luni sau chiar ani. Funcționari nordamericani anonimi au declarat pentru Associated Press că Washingtonul se așteaptă ca forțele ucrainene „să lupte în anii următori”.

Finanțarea armatei ucrainene a fost un efort costisitor pentru SUA. Cu economia nordamericană afectată de inflație și de creșterea costurilor energiei, administrația Biden a angajat până acum peste 54 de miliarde de dolari în ajutor militar și economic pentru Kiev din februarie.

Între timp, în Ucraina, Rusia continuă să avanseze asupra pozițiilor ucrainene din sudul țării și la granițele republicilor Donbass Donețk și Lugansk, unde Kievul a petrecut ultimii opt ani construind o rețea de buncăre și fortificații. Deși Ucraina nu publică cifrele victimelor, președintele Vladimir Zelensky a declarat la începutul acestei veri că 60 până la 100 de soldați ucraineni sunt uciși în Donbass zilnic, iar alți 500 sunt răniți.

Karen Smith de la Aletho News

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Ramolitu bideu trimite u-crainei arme suplimentare în valoare de 2,98 miliarde de dolari;
    „sisteme de apărare aeriană, sisteme și muniții de artilerie, sisteme aeriene fără pilot și radare pentru a se asigura că poate continua să se apere🤥…”
    CINE VOR MÂNUI ACESTE SISTEME DECÂT TOT SPECIALIȘTII AMERICANI???
    E logic nu? că ucrainienii nu au specialiști pt niste arme pe care le văd pt prima dată în viața lor.
    Așadar e limpede, cine cu cine se luptă?
    Și lovitura din Crimeea a necesitat tehnologie de precizie prin satelit de care doar anglo-americanii dispun…
    DECI, PRACTIC RUSIA ESTE DEJA ATACATĂ DE ANGLO-AMERICANI !!!

    Iar vrajeala răsunătoare că “Ucraina rămâne cu mândrie – și va rămâne – o națiune suverană și independentă” DREAKU O MAI CREDE !!!
    Națiuni suverane și independente nu mai există pe întreaga planetă…

  2. Antihristul Biden ia miliarde de dolari din taxele crestinilor si le da antihristului Zelenski ca sa se omoare crestinii.
    Doamne iarta-ne, da-ne pace.

  3. Intr-adevar, americanii senilului Biden sunt pregatiti sa lupte pana la ultimul ucrainean! Mai putin circarul Zelenski si familia lui!

  4. În planul satanic, trebuie să existe o singură mare putere care să aplice orbește directivele de îngenunchere a neamului omenesc. Și așa va fi în final, dar pentru scurtă vreme. Pentru că va interveni chiar Dumnezeu în persoană, alfel reușita satanică ar fi definitivă. Spr că înțelegeți vremurile deosebit de grele pe care le parcurgem și nevoia de mântuire personală prin rugăciuni zilnice. După necaz vine și bucuria, însă va trebui să avem înțelepciunea de a rezista prin Isus Hristos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button