X

Ungurul Eduard Novak folosește banii ministerului Sportului în investiții destinate preponderent județelor Harghita, Covasna și Mureș, în timp ce restul țării e lăsat în paragină

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele Asociației Vatra Daciei, Valentin Roman, îl acuză pe ministrul Eduard Novak că face investiții în facilități sportive în județele Harghita, Covasna și Mureș, în timp ce complexele sportive din restul țării sunt lăsate în paragină.

”Eduard Novak, ministrul sportului, ne anunță cu surle și trâmbițe ce mega hiper ultra program de investiții are ministerul de sub conducerea sa. Ce omite el sa spună este că cei mai mulți bani publici pentru construirea și dezvoltarea de facilități sportive vor fi direcționați catre Harghita, Covasna și Mureș.

Se repetă povestea de la Cultură, din timpul mandatelor colegului său Kelemen Humor, care aloca fondurile publice cu precădere spre consolidarea și protejarea obiectivelor istorice maghiare, în timp ce multe cetăți, case memoriale etc românești zăceau în paragină.”, a declarat Valentin Roman.

Ministrul UDMR al Sportului Eduard Novak este preocupat de colaborările cu Ungaria

”Mulțumesc ziarului Nemzeti Sport pentru invitația de a participa astăzi, la Tusványos, la o discuție organizată la Universitatea de vară cu Ádám Schmidt, secretarul de stat pentru sport al Ungariei. Mă bucur foarte mult pentru numirea sa și am convingerea că vom coopera foarte bine. Am discutat despre strategiile în sport ale celor două țări și despre planurile de colaborare, mai ales în ceea ce privește acele ramuri de sport în care ne putem întări și susține reciproc.”, a scris Novak pe pagina sa de Facebook.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Nici nu-i de mirare, daca tinem cont de ce slugoi, Iude, alogeni, securisti si masoni avem parte la conducerea Coloniei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button