X

Incident iredentist între copii de 15 ani, la un meci de hochei, în Brașov?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Scene incredibile, de o violență dusă la extrem, duminică, la Patinoarul Olimpic din Brașov, relatează Radio Brașov.

În timpul meciului din Campionatul Național de hochei sub 15 ani a izbucnit un conflict general între jucătorii celor două echipe, de la Corona Brașov și Cârța, județul Harghita.

În filmare se poate observa cum hocheiștii de la Brașov se bucură, la final, pentru victorie, după care sunt atacați brusc de sportivii de la Cârța. Preț de un minut aproape se impart pumni și picioare, iar inclusiv arbitrul confruntării, care a încercat să aplaneze conflictul, a fost lovit serios, s-a dezechilibrat și a căzut pe gheață.

„Acolo există comisii care iau niște decizii în primul rând și în funcție de hotărârile comisiilor, noi vom face apel la comisia superioară sau nu. Acum, observ o escaladare a violenței și mâine avem un birou federal și o să fac situația asta cunoscută, să vedem ce măsuri se pot lua pentru a stopa acest comportament. În primul rând, fiindcă sunt copii și trebuie să aibă alt gen de conduită. Am văzut bătaia, știu despre ce e vorba. Aștept deciziile comisiei de disciplină și o să discutăm în biroul federal despre situația asta”, a declarat managerul de la Corona Brașov, Alexandru Dedu, care este și vicepreședintele Federației Române de Hochei pe Gheață.

Inclusiv primul meci din semifinala de Erste Liga, dintre Corona și ACSH Gheorgheni, a fost unul cu multe incidente violente, asta în ciuda faptului că suporterii brașovenii au afișat bannere, pancarte și au scandat lozinci care îndeamnă la un comportament sportiv.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button