X

Găgăuzia amenință că se rupe de Moldova dacă se va decide unirea cu România

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Autonomia găgăuză va începe procesul de separare de Moldova dacă Chișinăul va decide să se unească cu România, a declarat șefa regiunii, Evgenia Guțul, pe Telegram.

„Dacă actuala guvernare a Republicii Moldova este de acord cu o unire, autonomia Găgăuză nu va rămâne tăcută. Orice angajamente unioniste înseamnă declanșarea imediată a procedurii de secesiune a Găgăuziei și revenirea în Republica Găgăuză independentă. Suntem încrezători că locuitorii multor sate învecinate moldovenești și bulgare ne vor sprijini”, se spune în publicație.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Pai nu e nimic de mirare: Romania este o tara membra UE , iar cei de acolo – fiind rusofili, pur si simplu nu vor sa traiasca sub conducere romaneasca, mai bine zis sub conducere UE. Poate este socant si greu de inteles pentru unii dar valorile occidentale nu reprezinta un ideal pentru toata lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button