X

Privatizările păguboase și vânzările bogățiilor poporului pe nimic, lichidarea agriculturii, industriei, a oamenilor de afaceri și a tuturor polilor de putere reală ne fac acum să fim un stat care nu mai este suveran – 60m.ro

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele AUR, George Simion, a prezentat un raport despre starea națiunii la zi în condițiile crizei economice globale și vânzarea României, bucată cu bucată, de către clasa politică trădătoare de țară. 

”Am venit în fața voastră astăzi pentru a vă spune adevărul. La nivel global suntem conduși prin intermediul fricii. Întâi a fost COVIDUL, apoi criza energetică și războiul pentru ca să revenim la Covid care nu vă faceți iluzii, va reveni. Urmează o raționalizare a apei și a gazelor. O să folosim 15/20% din ce consumăm acum.

Privatizările păguboase și vânzările bogățiilor poporului pe nimic, lichidarea agriculturii, industriei, a oamenilor de afaceri și a tuturor polilor de putere reală ne fac acum să fim un stat care nu mai este suveran.

Vă prezint situația la zi, care este dramatică. Toate cerealele de anul acesta au mers către export. O să importăm pâine congelată din Occident. Ce face conducerea noastră trădătoare? Direcționează toată apa din râul Mureș către culturile agricole din Ungaria.

https://facebook.com/watch/?v=556687149268305

Prim-ministrul Ciucă îl girează în continuare pe cel mai mare șarlatan din istoria guvernelor României, Virgil Popescu, ca ministru al Energiei. În plină criză energetică, statul scoate la licitație Termocentrala de la Mintia pentru suma de 90 de milioane de euro. Prin licitații succesive o vor vinde cel mai probabil pe o sumă de nimic, circa 50 de milioane de euro.

Soluții există. O Românie condusă de oameni integri și patrioți ar plafona prețul la combustibil, ar cumpăra grâul de la populație la prețuri decente și ar crea spații de depozitare a grânelor, ar opri vânzarea Termomintia și ar folosi în interes național resursele, ar renegocia păgubosul plan PNRR și ar direcționa banii către căile ferate și irigații.

Singura bogăție pe care încă o mai avem este forța de muncă, noi cumpărând legumele și fructele pe care brațele românilor le culeg în Spania sau Germania.

Acest război al patrioților contra globaliștilor va fi pe viață și pe moarte. Dacă avem încredere în forțele noastre, în Dumnezeu, vom reuși.”, a spus George Simion.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Auziți români, nu că n-ați fi știut: “OAMENI INTEGRI, PATRIOȚI”. Aceasta-i soluția salvării României. Unde-i mai găsim? Vă readuc aminte ce spunea Părintele Gheorghe Calciu Dumitreasa, anume că fiecare duhovnic trebuie să propună pentru alegerile ce vor veni, pe cel mai vrednic dintre enoriașii săi, astfel răspunderea aceasta colosală va fi pe umerii Bisericii Ortodoxe Române, iar cel care va fi ales să conducă România va fi de fapt unsul lui Dumnezeu. Vă dați seama, se va alege cel mai bun dintre cei mai buni oameni duhovnicești din România! Numai să te gândești la așa ceva te ia frica, darămite să și vezi făcându-se acest plan dumnezeiesc. Și totuși, dacă poporul voiește, se poate, căci scris este:”Dacă doi sau trei se învoiesc asupra unui lucru aici pe pământ și-l vor cere, li se va da lor de către Tatăl Meu, Care este în ceruri”(cred că este (Matei 18, 19) ).
    Doamne, Te rugăm, ajută-ne ca toți românii să audă acest mesaj al Părintelui Calciu și să se trezescă! Biserica Ortodoxă Română, așijderea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button