X

România se pregătește de război? Se schimbă Legea mobilizării pentru apărare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministerul Apărării Naționale a emis un proiect de act normativ care schimbă din temelii Legea privind pregătirea populației pentru apărare.  Astfel, românii plecați în afara țării vor avea doar 15 zile la dispoziție pentru a se prezenta la încorporare, din momentul declarării stării de război. Totodată, moldovenii de peste Prut, care și-au redobândit cetățenia română, vor fi și ei obligați să îndeplinească serviciul militar.

Una dintre cele mai importante modificări legislative este aceea că rezerviștii vor putea fi mobilizați chiar și fără declararea stării de război, pentru îndeplinirea unor misiuni pe o perioadă determinată, potrivit nevoilor instituțiilor cu atribuții în domeniul apărării și securității naționale. Acest lucru înseamnă că toți cei care au făcut armata vor fi obligați să deservească MApN, suplinind, astfel, deficitul de personal provocat prin demisiile în masă ale militarilor, care a vulnerabilizat Armata Română. În cazul declarării stării de mobilizare generală sau de război, cetățenii încorporabili (bărbații cu vârste între 20 de ani și 35 de ani), rezerviștii voluntari și rezerviștii vor avea obligația de a se prezenta la locul, data și ora prevăzute în ordinul de chemare. Prin excepție, la instituirea stării de asediu sau la declararea stării de mobilizare sau a stării de război, cetățenii încorporabili și rezerviștii cu domiciliul în România, plecați temporar în afara țării, vor fi obligați să se prezinte, în termen de maximum 15 zile calendaristice de la data notificării, la centrele militare în evidența cărora se află, în vederea clarificării situației militare și, după caz, a înmânării ordinului de chemare. Prin notificare se înțelege înștiințarea oficială scrisă, la adresa de domiciliu din România, cu privire la obligativitatea prezentării la centrele militare. Neprezentarea la centrele militare a persoanelor încorporabile și a rezerviștilor constituie contravenție și se sancționează cu o amendă de până la 29.000 de lei. O depășire cu 3 zile a termenului de prezentare la centrele militare constituie infracțiune.

Studenții de la Poliție intră în serviciul militar

Serviciul miliar activ se va îndeplini de către elevi, studenți militari, studenți de poliție, studenț de poliție penitenciară sau cursanți în unitățile/instituțiile de învățământ din cadrul instituțiilor cu atribuții în domeniu apărării și securității naționale, cu excepția elevilor colegiilor naționale militare, se arată în proiectul de lege al MApN. Totodată, în serviciul militar vor intra și studenții din instituțiile civile de învățământ superior, școlarizați pentru nevoiele MApN sau ale altor instituții cu atribuții în domeniul apărării și securității naționale. Potrivit proiectului de lege, persoanele care au dobândit, prin adopție sau prin acordare la cerere ori au redobândit cetățenia română vor fi obligate să îndeplinească serviciul militar.  Pentru clarificarea situației militare, centrele militare pot chema cetățenii încorporabili, recruții și rezerviștii de cel mult trei ori pe an, în condițiile în care în legea actuală se prevedea chemarea o singură dată pe an.

MApN recunoaște vulnerabilitatea

Proiectul de act normativ a fost inițiat pornind de la interesele naționale de securitate și de la faptul că apărarea trebuie să constituie un efort colectiv al întregii națiuni, dezvoltarea rezervei operaționale a Armatei Române, cu accent pe rezerva voluntară și serviciul militar în calitate de militar voluntar în termen, fiind o necesitate care va conecta sistemul de forțe active cu rezerviști. ”Scopul final este realizarea unei forțe letale, dar echilibrate, capabilă să îndeplinească un spectru larg de misiuni și care să echilibreze adecvat raportul dintre componenta activă și cea de rezervă. În acest context, este imperios necesară adoptarea în regim de urgență a măsurilor propuse, întrucât amânarea acestora ar vulnerabiliza modul de acțiune și capacitatea operațională a Armatei Române, toate aceste aspecte vizând interesul MApN”, se arată în proiectul legislativ.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Identificarea digitală a cetățenilor prin intermediul telefonului mobil ca precursor al pecetluirii (666) identității datelor biometrice digitale.

    Scris de Dimitrios Nick. Daskalakis, Avocat Atena

    „În lume veti avea scarbe, dar să nu va temeti, ci indrazniti, Eu am biruit lumea” (Evanghelia după Ioan, capitolul XVI, versetul 33)

    „diavolul, ca un leu, umblă si cauta pe cine sa înghita” (Prima epistolă soborniceasca a Sfantului Apostol Petru, capitolul V, versetul 8)

    Ministrul de Stat și Guvernanță Digitală, dl Kyriakos Pierrakakis, vorbind la radio SKAI 100.3 și jurnalistul Aris Portosalte, au anunțat că în luna iulie CNP, actul de identitate, precum și permisul de conducere vor fi oferite în format digital în baza de date a Ministerului Transporturilor, unde cetățenii o vor putea accesa prin gov.gr folosind o aplicație digitală specială pentru a „descărca” documentele digitale pe telefoanele lor mobile.

    În continuare, ministrul a precizat cu bucurie că în perioada următoare va fi implementat Numărul Unic al Cetățeanului care va înlocui CNP clasic și de asemenea seria/numărul actului de identitate, precizând că cetățeanul va fi obligat să primeasca un număr unic de douăsprezece cifre, iar acest număr va fi înregistrat în noile acte de identitate.

    Dl Pierrakakis, în discursul său, a glorificat tranziția societății la realitatea virtuală digitală (pentru care, desigur, se muncește din greu, preluând comenzi de la organizatii secrete și din SUA), argumentând că „cea mai importantă identitate este identitatea pe care o avem pentru serviciile digitale, caci totul se va face digital de acum”.

    Este foarte probabil ca, fie acum, în cursul lunii iulie, fie mai târziu, cetățenii să „descarce” pe telefoanele lor mobile numărul unic de cetățean format din douăsprezece cifre pentru a se familiariza cu utilizarea acestuia de fiecare dată când va fi necesara identificarea lor. Va fi necesară pentru primirea salariului sau a prestațiilor sociale, pentru administrarea medicamentelor, pentru prelucrarea tranzacțiilor bancare, pentru transferuri de date și așa mai departe, astfel încât aceștia să nu mai fie deosebit de preocupați atunci când vor fi chemați să primească noile acte de identitate digitale de la secțiile de poliție, unde va fi necesară colectarea și înregistrarea datelor biometrice și a datelor cetățenilor.

    După cum am menționat în trecut, Ministerul guvernanței digitale a pregătit și implementează deja, avand în vedere somnolenta poporului elen (care, totuși, se arata indiferent și pasiv fiecare evoluție care îi afectează viața) un plan strategic pentru transformarea digitală completă a întregii societăți și economii elene, creând „Grecia digitală”. (A se vedea în acest sens un articol al autorului „Instrumentalizarea pandemiei de coronavirus pentru transformarea digitală a societății”
    https://tasthyras.wordpress.com/2022/03/09/%CE%B7-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BF/).

    Odată cu digitalizarea celor două documente importante (cartea de identitate și permisul de conducere), statul va continua să trateze cetățenii ca pe niște incepatori novici care au nevoie de recalificare continuă, pentru a asimila cursurile neoclasice ale domnului Pierrakakis, deoarece aceștia sunt chemați să-și arunce actele de identitate tradiționale/clasice la coș și să respecte noul mod digital de identificare și legitimare, complet dependent de telefonul lor mobil „inteligent”.

    Utilizarea telefonului mobil, ca mijloc de identificare, este concepută pentru a fi soluția intermediară, adică ca o punte de legătură între vechiul ID tradițional CNP și viitorul sistem de identificare digitală, impunând o matrice globală obligatorie de monitorizare și control al umanității.

    Versiunea noii identități digitale la care se referă dl Pierrakakis face parte din punerea în aplicare a obiectivelor stabilite de Alianța ID2020 (Alliance ID2020) care a venit din parteneriatul și cooperarea companiilor de vârf ale elitei occidentale (cum ar fi Microsoft, Accenture, Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizări –GAVI: Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizări–, Fundația Rockefeller) si care susține fanatic acordarea unei identități digitale a datelor biometrice tuturor locuitorilor planetei.

    Alliance ID2020 susține că fiecare persoană ar trebui să aibă acces la recunoașterea si identificarea digitală care să le permită să-și dovedească identitatea la frontierele instituționale și internaționale. Odată cu progresul rapid al tehnologiei digitale, fiecărui cetățean i se oferă acum posibilitatea de a se putea identifica (sau mai clar, de a fi pecetluit) prin metode avansate de recunoaștere biometrică, cum ar fi amprentele digitale, iridoscopia, citirea palmei care împreună cu restul datelor cu caracter personal alcătuiesc codul QR Code.

    (Codul QR este un cod de bare bidimensional creat de compania japoneză Denso-Wave în 1994. Codul QR este abrevierea cuvintelor în limba engleză Cod de răspuns rapid. Scanarea unui cod QR se face cu ajutorul unui smartphone. Producătorii de telefoane mobile au permis noilor modele mobile să scaneze coduri QR numai cu ajutorul aplicației încorporate pe cameră)

    Scopul Alianței ID2020 este de a pecetlui fiecare persoană de pe planetă cu identitatea digitală în care vor fi înregistrate caracteristicile biometrice ale acestora, pentru a transforma întreaga umanitate într-o masă amorfa subumana, teleghidată și controlată de oameni robotizați supuși supravegherii non-stop în contextul unui stat totalitar globalizat fără frontiere. Statul, folosind momeala simplificării digitale a procedurilor birocratice și evitarea inconvenientelor (asteptarea la cozi interminabile) pentru cetățeni în tranzacțiile lor cu serviciile publice, încearcă să prindă în capcană cetățenii încrezători și naivi pentru a primi noile acte de identitate digitale în locul celor convenționale, obținând acordul acestora pentru supravegherea lor digitală.

    În realitate, însă, se accelerează tranziția rapidă către o realitate virtuală digitală, care se va caracteriza prin dominația structurilor de inteligență artificială și dispariția intenționată a omului din sfera publică a vieții, deoarece acesta va fi arestat/izolat 24 de ore din 24 în „apartamentul inteligent” al „orașelor inteligente”, conectat constant la o lume a „realității augmentate”, în Metaverse. În același timp, orice noțiune de intimitate și viață personală va fi tratată ca un lux inutil și un „vis de noapte de vară” de către statul totalitar digital.

    Cea de-a patra revoluție industrială propovaduita de Forumul Economic Global/Mondial marchează digitalizarea absolută a vieții noastre, care va fi supusă unui control constant și necruțător de către un sistem de algoritmi, reducând în același timp până la punctul de dispariție interacțiunea socială și interacțiunea dintre cetățeni, conducând omul progresiv la singurătate, autoizolare și dependența mentală de realitate virtuală într-o asemenea măsură încât va fi detestata realitatea simțurilor. Cetățeanul va percepe lumea virtuală digitală a metaversului ca o extensie a realității în sine, ajungand ca de fiecare dată când se deconectează prin îndepărtarea ochelarilor și a căștilor 3G, viața reală a simțurilor și contactul social uman îi vor provoca repulsie, imensă singurătate și frică, atât de mult încât va căuta în mod constant să se arunce grabnic în bratele „paradisul digital” al iluziilor.

    Primirea datelor biometrice digitale implică acordarea libertății noastre personale unei elite conducătoare globale inumane și totalitare, deoarece toate comportamentele umane vor fi supuse controlului digital constant și sufocant al unui sistem de putere de stat globalizat, care va identifica și neutraliza prin simpla apăsare a unui buton fiecare cetățean disident și indisciplinat. Trăim fără îndoială într-o epocă care este pe bună dreptate descrisă ca fiind eshatologică și apocaliptică.

    Istoria omenirii a fost stigmatizată de lupta necruțătoare și constantă care se duce între forțele satanice care încearcă să distrugă coroana creației dumnezeiești și Sfanta Treime, care cu Mila și Iubirea Sa Infinită acoperă și protejează întotdeauna omul de atacurile demonice perpetue pe care le primește. Orice cetățean care refuză din conștiință să primească identitatea digitală a datelor biometrice cu noul număr de douăsprezece cifre care elimină orice alt număr anterior CNP, insistând asupra modului tradițional de identificare a acestora, va fi exclus (ca un paria) automat din orice tranzacție financiara și activitate comerciala. Acesta va fi marginalizat în viața economică și socială prin abordarea spectrului sărăciei extreme și al mizeriei, neavând în același timp acces la structurile de sănătate și la medicamente.

    De ce oare cetățeanii încă închid ochii și nu discern cu ochii spirituali ai sufletului că trăim deja evenimentele profețite ale Apocalipsei!?
    Avem autoritatea Sfântului Ioan Teologul, Evanghelistul Iubirii și autorul Apocalipsei inspirate care în capitolul 13 și versetele 16-17 afirmă cu claritate și precizie absolută următoarele:

    „Și (Fiara) va impune (adică se va impune tuturor) celor mici și mari, și bogaților și săracilor, și celor liberi și sclavilor, (adică să primească pentru ei înșiși) h r a gamma (adică pecetea servituții complete și supunere față de Antihrist) pe mâna dreapta sau pe frunțile lor, și nimeni nu va mai putea cumpăra sau vinde decât dacă are semnul, numele fiarei sau numărul acelui nume 666.”

    De asemenea, Sfantul Paisie de pe Muntele Athos cu multa intelepciune si cu distinctie pastorala se referea la problema identitatilor, spunand foarte caracteristic urmatoarele:

    „Identitatea înseamnă exact ceea ce spune cuvântul literal, adică se identifică cu ceea ce semneaza cineva, daca semnezi îl accepti pe diavol”.

    Un monah îl întreabă pe bătrânul venerabil:
    „Gheronda, ce legătură are această identitate biometrica cu pecetluirea?”
    Iar Bătrânul (Sfântul Paisie) răspunde:
    „Identitatea biometrica nu este pecetluirea, ci este introducerea pecetluirii.”
    Sfantul Paisie continuă să spună: „Din moment ce am scris clar în brosura scrisa de mana mea [Semnele timpurilor], fiecare să acționeze după conștiința sa.”

    Iar Sfantul Paisie conchide aratand cu privire la atitudinea cuvenita Bisericii, in legatura cu problema identitatilor biometrice, urmatoarele:
    „Biserica trebuie să adopte o poziție corectă. Să vorbească, să explice credincioșilor, să înțeleagă că dacă vor obține identitatea biometrica, aceasta va fi o pregatire pentru lepadare. În același timp, să ceară statului cel puțin să nu facă noua identitate biometrica obligatorie. Dacă Biserica ia o poziție serioasă și respectă libertatea credincioșilor, atunci oricine dorește să primeasca noua identitate biometrica o va accepta, iar oricine o dorește pe cea clasica, o avea pe aceea. Cei care vor să fie favorizati o vor accepta pe cea noua, ceilalți cei săraci, traitorii o vor avea pe cea veche dar se vor chinui. „(Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου, Λόγοι Β΄, «Πνευματική Αφύπνιση», Ιερόν Ησυχαστήριον Μοναζουσών «Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος», Β΄ Έκδοση, 2000, σελ. 183, 184 και 185.)

    În epoca transformării digitale absolute a tuturor lucrurilor, în care serviciile, bunurile și încă oamenii au fost digitalizați, fiecare cetățean care nu va primi și nu va folosi noua identitate digitală cu numărul personal unic de douăsprezece cifre al cetățeanului, care este impus autoritar de dl Pierrakakis, va fi marginalizat, iar existența sa va excomunicata din lumea virtuală digitală, dar care tinde să prevaleze ca fiind „reală”, dislocând lumea reală a senzațiilor, bucuriei și vieții. Identitatea digitală a datelor biometrice nu este încă un alt „document utilitar” așa cum vor pretinde în mod deliberat unii lideri de opinie, aliniindu-se de bunăvoie la dictatele Noi Ordini Mondiale, ci distorsionând adevărul vor încerca să anesteieze conștiința cetățenilor ca să le-o adoarmă, si care de fapt va simboliza:

    înrobirea voluntară a omului într-o platformă comună și unificată de baze de date personale în contextul unei societăți distopice și postumaniste, în care totul va fi monitorizat, totul va fi controlat și totul va fi înregistrat, chiar și gândirea umană, sub privirea digitală vigilentă a Big Brother.

    Cu toate acestea, trebuie subliniat faptul că cetățenii care vor primi cu ușurință noua identitate digitală cu caracteristicile lor biometrice vor fi contribuit ei înșiși cu nepasarea și indiferența lor la crearea unui totalitarism digital global necruțător și inuman, care le va controla și le va înăbuși libertatea de gândire și de exprimare.
    Până cel târziu în 2030, chiar și identitățile digitale de date biometrice vor fi înlocuite (dacă planurile demonice nu vor fi cumva răsturnate de Providenta Divina care are grijă de mântuirea oamenilor, caci aceste planuri demonice caută cooperarea prin consimtamantul omului) cu un microcip RFID

    (RFID sunt inițialele termenului „Identificare prin radiofrecvență”, a cărui redare în limba greacă este definită ca „identificare prin radiofrecvență”. Sistemele RFID sunt sisteme de identificare automată. Sistemele RFID constau din două părți principale. Primul este transponderele, care sunt adesea denumite etichete RFID. Etichetele RFID sunt cipuri mici constând dintr-un circuit integrat, care include memorie pentru a stoca informații despre transfer de date și o antenă. Dimensiunea lor poate fi la fel de mică ca jumătate dintr-un bob de nisip (1/3 dintr-un milimetru), în funcție de tipul de etichetă.
    A doua parte sunt cititoarele care scaneaza, care preiau datele de pe etichetele RFID. Cititoarele RFID au încorporată o antenă și o unitate de control)

    Acest microcip RFID
    implantabil care va conține toate elementele noastre biometrice, astfel încât oamenii ca turmă de animale marcate cu fierul rosu să poată călători ca niste cetateni timorati, subjugati și fara chip
    într-un lagăr de concentrare digital global/planetar și vor fi invizibil, monitorizati, controlati și supravegheati folosindu-se sisteme de înaltă tehnologie și inteligență artificială.

    Elita antihristica care încearcă să determine din fundal proprietatile/averile umanității a reușit să impună vaccinul, folosind ca pârghie de presiune și conformitate frica înnăscută de moarte. În mod similar, va impune identitatea digitală a datelor biometrice folosind nevoia înnăscută a ființei umane pentru supraviețuire, deoarece cetățeanul care va fi privat de identitatea cu numărul de douăsprezece cifre va fi automat exclus ca un paria din orice aspect al vieții economice și sociale.

    Adică, așa cum teama de moarte l-a făcut pe om să piardă controlul asupra trupului său (deoarece este supus în mod constant vaccinării, respectiv teama de foamete îl va face pe om să piardă controlul asupra vieții sale, deoarece va fi în mod constant sub supraveghere digitală.

    Modelele computaționale bazate pe sisteme algoritmare și structuri de inteligență artificială vor dobândi „competență instituțională” prin exercitarea controlului absolut asupra corpului și vieții cetățenilor, zdrobind orice noțiune de protecție a drepturilor fundamentale ale omului. Prin urmare, digitalizarea absolută a activității umane pune bazele viitoarei transformări biologice a omului într-un meta-homo digitalis sub forma unui hibrid om-computer și, prin urmare, „umanitatea” se pregătește să primească o nouă specie emergentă, Homo Optimus (= Optimal Humans).

    Potrivit Proniei Divine, datorită marii apostazii a clerului și a poporului, am intrat într-o perioadă foarte periculoasă din punct de vedere spiritual, în care instrumentele angajate ale forțelor demonice se vor dezlănțui cu mare furie și vor declansa ultimul lor raid, pentru a arunca în abisul pierzaniei pe ultimii creștini ortodocși rămași verticali și curajoși.

    Să ne gândim cu toții cu multă chibzuință și consecvență a inimii că orice eșec, lașitate, automulțumire sau compromis dureros poate provoca daune ireparabile căii noastre către Împărăția Cerurilor.

    Ar trebui să rămânem până la sfârșit și cu orice preț pe meterezele luptei duhovnicesti, pentru a sărbători biruinta Mielului asupra forțelor întunericului, deoarece Hristosul nostru este Biruința Veșnică care „va ieși victorioasă și va câștiga”.

    Η ψηφιακή ταυτοποίηση των πολιτών μέσω του κινητού τηλεφώνου ως πρόδρομος της ψηφιακής ταυτότητας βιομετρικών δεδομένων. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
    https://tasthyras.wordpress.com/2022/07/05/%ce%b7-%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%cf%84%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%cf%8e%ce%bd-%ce%bc%ce%ad%cf%83/#more-53319

  2. Promovați marșul împotriva sodomiților! E nevoie de atitudine!

    Din cauza acestor nelegiuiri vin pandemii și războaie, și mai ales sunt îngăduite pentru că este trădată Ortodoxia!

    Nu ne punem neapărat speranța în marșuri și proteste. Totuși, la un protest poți cunoaște oameni anti-sistem cu care să vorbești și le poți spune și alte lucruri despre diferite capcane ale opoziției controlate, despre ecumenism.

    Adevărații creștini îi urmează pe Sfinții Părinți și întrerup comuniunea cu ecumeniștii…

    https://i.postimg.cc/0jxVfCG3/marsul-normalitatii-Bucuresti.jpg

    “Marșul Normalității va avea loc la București: sâmbătă, 9 iulie 2022, de la ora 13:00, creștinii din toată România se întâlnesc în Piața Victoriei, pentru a mărșălui PENTRU NORMALITATE pe traseul Guvern – Piața Romană – Piața Universității – Piața Unirii – Dealul Patriarhiei. În aceeași zi are loc marșul homosexualilor…. ”

    https://cerulcodrulsiparaul.ro/2022/06/09/marsul-normalitatii-la-bucuresti-9-iulie-ora-13-piata-victoriei/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button